Ο Ολυμπιακός στην Α1 γυναικών. Συγχώνευση με το Ελληνικό

Ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Α1 μπάσκετ των γυναικών θα εμφανίσει τη νέα περίοδο ο Ολυμπιακός μετά τη συγχώνευση με το Ελληνικό.

Ο Ολυμπιακός στην Α1 γυναικών. Συγχώνευση με το Ελληνικό
Ελληνικό Ολυμπιακός μπάσκετ

Η συγχώνευση του Ολυμπιακού με το Ελληνικό αποτελεί γεγονός. Η πρόταση έλαβε την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη που συνήλθε εκτάκτως τη Δευτέρα και, αν δεν παρουσιαστεί κάποιο εμπόδιο, η ομάδα του Πειραιά, με κορμό το ρόστερ που κατέκτησε τα τελευταία δύο χρόνια τον τίτλο, θα έχει εκπρόσωπο στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των γυναικών.

" Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση τις 22/6/2015 αποφάσισε ομόφωνα τη συγχώνευση του τμήματος Καλοθοσφαίρισης του σωματείου Σούρμενα- Ελληνικό με το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. Εξουσιοδοτήθηκε το προεδρείο του Δ.Σ. να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που έχουν σχέση με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Η αγωνιστική ομάδα που θα προέλθει από τη συγχώνευση θα αγωνίζεται από την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2015-2016 στο πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Γυναικών με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και τα χρώματα του Ολυμπιακού", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναζητείται η έδρα της νέας ομάδας. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού βρίσκεται μεταξύ τριών γηπέδων και θ' αποφασίσει σχετικά το επόμενο διάστημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK