Ο Ολυμπιακός στην Α1 γυναικών. Συγχώνευση με το Ελληνικό

Ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Α1 μπάσκετ των γυναικών θα εμφανίσει τη νέα περίοδο ο Ολυμπιακός μετά τη συγχώνευση με το Ελληνικό.

Η συγχώνευση του Ολυμπιακού με το Ελληνικό αποτελεί γεγονός. Η πρόταση έλαβε την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη που συνήλθε εκτάκτως τη Δευτέρα και, αν δεν παρουσιαστεί κάποιο εμπόδιο, η ομάδα του Πειραιά, με κορμό το ρόστερ που κατέκτησε τα τελευταία δύο χρόνια τον τίτλο, θα έχει εκπρόσωπο στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των γυναικών.

"Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση τις 22/6/2015 αποφάσισε ομόφωνα τη συγχώνευση του τμήματος Καλοθοσφαίρισης του σωματείου Σούρμενα- Ελληνικό με το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. Εξουσιοδοτήθηκε το προεδρείο του Δ.Σ. να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που έχουν σχέση με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Η αγωνιστική ομάδα που θα προέλθει από τη συγχώνευση θα αγωνίζεται από την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2015-2016 στο πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Γυναικών με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και τα χρώματα του Ολυμπιακού", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναζητείται η έδρα της νέας ομάδας. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού βρίσκεται μεταξύ τριών γηπέδων και θ' αποφασίσει σχετικά το επόμενο διάστημα.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.