"Παρακολουθήσατε σκυμμένοι και συντετριμμένοι τις κούπες του Ολυμπιακού"

"Πρωταθλητή ανακοινώσεων" έχρισε τον Παναθηναϊκό ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στη νέα ανακοίνωσή του με αφορμή όσα έγιναν την Κυριακή (24/4) στο ντέρμπι "αιωνίων" στο μπάσκετ γυναικών.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση με αφορμή τη διακοπή στο ντέρμπι του γυναικείου μπάσκετ "αιωνίων" για να πάρει λίγο αργότερα νέα απάντηση από τους "ερυθρόλευκους".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συγχαίρει τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, για την κατάκτηση (και) του εφετινού "Πρωταθλήματος Ανακοινώσεων"!

Όταν τελειώσουν τα χρόνια των θριάμβων σας στις ανακοινώσεις και οι διοικήσεις Αλαφούζου, Μιχαλαριά, φύγουν τρέχοντας, πνιγμένες στην ίδια τους τη λάσπη, το μόνο που θα έχει γράψει για εσάς η Ιστορία, είναι ότι μικρύνατε τις ομάδες σας και παρακολουθήσατε σκυμμένοι και συντετριμμένοι τις νίκες και τις κούπες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: "Η τάξη στον ελληνικό αθλητισμό θα αποκατασταθεί"

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".