Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Καπογιάννη

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Καπογιάννη, η οποία θα παραμείνει στον πάγκο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Καπογιάννη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ελένη Καπογιάννη εξαργύρωσε την κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους".

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών, Ελένη Καπογιάννη.

Παράλληλα ανανεώθηκε η συνεργασία και με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου και συγκεκριμένα με τους Γιώργο Παντελάκη (Προπονητής Β’), Ρούλα Πρασσά (Προπονητής Γ’), Κλαίρη Μαρτινοπούλου (Γυμνάστρια) και Κώστα Λώλη (Sports Therapist).

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη μετά την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ενόψει της νέας χρονιάς έχω ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να δουλέψω για να παίξουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ, να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας στην Ελλάδα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Εύχομαι να είμαστε όλοι οι υγιείς και να έχουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού στο πλευρό μας ακόμα περισσότερο. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη συνεργασία και για την ανανέωσή της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK