Ο Καλάθης υποδέχτηκε τον Ιγκλέσιας στο... σπίτι του!

O Ενρίκε Ιγκλέσιας μάγεψε το ελληνικό κοινό με τη συναυλία που έδωσε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και μεταξύ των θαμώνων ήταν και ο άσος του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης (VIDEO)!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν έρχεται κάθε ημέρα στην Ελλάδα ο Ενρίκε Ιγκλέσιας, πόσο μάλλον για να δώσει μία συναυλία για χάρη των αμέτρητων φανς του, και από τη στιγμή που επέλεξε αυτή τη φορά τη χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, δεν υπήρχε περίπτωση να μη δημιουργηθεί... πανικός.

Το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων έζησε μεγάλες πιένες το βράδυ της Πέμπτης με χιλιάδες κόσμου να συρρέουν σε αυτό για να δηλώσουν "παρών" σε ένα από τα κορυφαία μουσικά events που θα γίνουν μέσα στο 2018 στη χώρα μας και ένας από εκείνους που ήταν οι τυχεροί ήταν και ο Νικ Καλάθης.

Ο πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας γνωρίζει αυτό το γήπεδο σαν την... παλάμη του έχοντας παίξει άλλωστε τόσα ματς με τη φανέλα των "πρασίνων", ωστόσο ακόμα και για εκείνον ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία από τη στιγμή που το ΟΑΚΑ φόρεσε τα γιορτινά του και μεταμορφώθηκε για να υποδεχτεί όχι ένα αθλητικό αλλά ένα καλλιτεχνικό γεγονός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ:

Β.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK