Οι νικητές των εισιτηρίων του Stoiximan.gr για το "Honouring our Legacy"

Δείτε τους νικητές του Stoiximan.gr για τα δύο διπλά εισιτήρια για την εκδήλωση του Παναθηναϊκού "Honouring our Leagacy".

Την Τετάρτη (23/9, 19.30) σε μία ιδιαίτερη βραδιά ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν και θα βραβευθούν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Αντώνης Φώτσης και Στόγιαν Βράνκοβιτς οι οποίοι ψηφίστηκαν ως τα μέλη της καλύτερης πεντάδας της τελευταίας 25ετίας. Παράλληλα, θα γίνει και η παρουσίαση της νέας φανέλας του "τριφυλλιού".

O Stoiximan.gr έδωσε τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς αναγνώστες να παρακολουθήσουν από κοντά την εκδήλωση. Οι νικητές των δύο διπλών προσκλήσεων είναι οι:

Γιάννης Δεληγιάννης

Δημήτριος Σωτηρόπουλος

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!