Στη Β' Εθνική ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος θα παίξει του χρόνου στη Β' Εθνική, αφού ο Χάρης Σταμούλης δεν βρήκε λύση. Επιτροπή σωτηρίας συγκρότησε ο Ερασιτέχνης για να μην χαθεί η σεζόν.

Στη Β' Εθνική ο Πανιώνιος!

Από τη Β' Εθνική θ' αρχίσει -εκτός απροόπτου- η προσπάθεια επανόδου του Πανιωνίου στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως η ΑΕΚ και ο Ηρακλής στο παρελθόν, έτσι και οι "κυανέρυθροι", που υποβιβάστηκαν πέρυσι, ενημέρωσαν την ΕΟΚ ότι προτίθενται θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας, δηλώνοντας αδυναμία να συμμετάσχουν στην Α2.

Ο Ερασιτέχνης ανέμενε τις ενέργειες του Χάρη Σταμούλη, επειδή όμως ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχος οι άνθρωποί του πήραν την πρωτοβουλία να τρέξουν άμεσα τις διαδικασίες. Συγκρότησαν μάλιστα επιτροπή σωτηρίας προκειμένου να μην χαθεί η σεζόν, αφού ο πρώην διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ όχι μόνο δεν έδωσε εγγυήσεις, αλλά δήλωσε αδυναμία να δώσει λύση στο μείζον ζήτημα.

Στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ανέφερε: " Τα λόγια του Μαΐου δεν έγιναν πράξεις έως την 14η του Σεπτέμβρη και ως εκ τούτου, μπροστά στον κίνδυνο να εξαφανιστεί ο Πανιώνιος από τον μπασκετικό χάρτη, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία συγκρότησης Επιτροπής Σωτηρίας, με σκοπό η ομάδα να μετάσχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ανδρών, την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Οι δεσμεύσεις του Χάρη Σταμούλη, σύμφωνα με τις οποίες η ΚΑΕ Πανιώνιος θα ήταν σε θέση να μετάσχει -δίχως προβλήματα- στην Α2 Ανδρών, δεν έγιναν πραγματικότητα, η προθεσμία για την κατάθεση της φακέλου συμμετοχής στην Α2 παρήλθε και μολονότι η ΕΕΑ έδωσε παράταση (έως την ερχόμενη Πέμπτη 17/9), δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη που να επιτρέπει την αισιοδοξία πως έστω και αργά, θα βρεθεί βιώσιμη λύση.

Για αυτό και ο Πανιώνιος ΑΣ προχώρησε άμεσα σε συγκρότηση Επιτροπής Σωτηρίας που έθεσε ως βασική προτεραιότητα τη συμμετοχή της ομάδας στη Β' Εθνική, διότι ουδείς σώφρων άνθρωπος θα δεχόταν να αναλάβει την ΚΑΕ, με τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα και το άδειο ρόστερ.

Σε σημερινή επικοινωνία με τον κ. Σταμούλη, ο τελευταίος δήλωσε για πρώτη φορά πως η ΚΑΕ αδυνατεί να διατηρήσει την ομάδα στην Α2 κατηγορία και αμέσως ενημερώθηκε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK