Σφαιρόπουλος: "Καμία πρόταση από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για Παπανικολάου"

Ο μάνατζερ του Κώστα Παπανικολάου, Γιώργος Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του Έλληνα φόργουορντ με τους Ντένβερ Νάγκετς, τη φημολογία για ενδιαφέρον του Άρη, ενώ αποκάλυψε πως ο πελάτης του δεν έχει δεχθεί κρούση ούτε από Ολυμπιακό, αλλά ούτε κι από τον Παναθηναϊκό.

Σφαιρόπουλος: "Καμία πρόταση από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για Παπανικολάου"

Η απόφαση των Ντένβερ Νάγκετς να αφήσουν ελεύθερο τον Κώστα Παπανικολάου, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς αρκετές ομάδες αναμένεται να ασχοληθούν ζεστά με την περίπτωση του Έλληνα φόργουορντ.

Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση από την Ευρώπη, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του 25χρονου άσου στον "Arena FM".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σφαιρόπουλου:

Αρχικά, για την απόφαση των Ντένβερ Νάγκετς να διακόψουν τη συνεργασία με τον "Παπ", ανέφερε: "Χτες δήλωσαν στο ΝΒΑ ότι κόβεται το συμβόλαιό του. Μας ενημέρωσαν πρώτα εμάς. Στο τελευταίο ματς, όπως και στα προηγούμενα ματς, στα 5 ματς που έπαιξε 5άδα είχε αντιπάλους τον Λεμπρόν, τον Ντουράν και τον Κόμπι και η παρουσία του ήταν άκρως αξιοπρεπής.

Ο Κώστας ήθελε πολύ να παίξει ΝΒΑ. Αυτό το όνειρο είχε. Το έζησε και σήμερα πήραμε μια απόφαση να πάει εκεί που θα βρει τις καλύτερες συνθήκες. Να βρει αγωνιστικά χρόνο παιχνιδιού. Θέλει να παίζει. Θα τα βάλουμε όλα κάτω, τις οικονομικές συνθήκες και θα βρούμε το καλύτερο για τον Κώστα".

Για το μέλλον του: "Υπάρχουν δυο ομάδες ΝΒΑ που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Μας λένε ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής, απλά αυτό μας έλεγαν και οι προηγούμενες ομάδες. Θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε".

Για τη φημολογία γύρω από τον Άρη, αλλά και τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό: "Τον Άρη, τον έχει στην καρδιά του, αλλά αν παρθεί απόφαση να γυρίσει θα είναι για ομάδα Ευρωλίγκας. Χωρίς συναισθηματισμούς. Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον Άρη, απλά διερευνητικά μίλησαν μαζί μου. Δεν έχουμε πρόταση ούτε από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK