Σκόρπισε… τρόμο και άφησε υποσχέσεις η Εθνική

Εύκολη νίκη με σκορ 106-48 πήρε η Εθνική ομάδα μπάσκετ κόντρα στη Ρουμανία στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει του ερχόμενου Ευρωμπάσκετ στην Πάτρα. Θετική εμφάνιση από τους Παππά και Παπανικολάου, δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα του Κώστα Μίσσα παίζοντας πάντως κόντρα σε έναν πολύ χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλο «ξεμούδιασε» πετυχαίνοντας μία από τις 10 μεγαλύτερες σε έκταση νίκες στην ιστορία της κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού της Πάτρας.

Παρά την απουσία του τραυματία Γιάννη Αντετοκούνμπο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε από την αρχή τα ηνία στο σκορ (11-0, 14-2) και με πιεστικές άμυνες, έλεγχο των ριμπάουντ και πλουραλισμό στην επίθεση συνέχισε να ανεβάζει τη διαφορά (22-7 10λεπτο, 49-21 ημίχρονο) που ξεπέρασε και τους 50 πόντους στην 4 περίοδο.

Ο Παπανικολάου του πρώτου ημιχρόνου, ο Παππάς και ο Παπαπέτρου του δεύτερου και ο Παπαγιάννης στο διάστημα που αγωνίσθηκε έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας το βράδυ της Τρίτης 8 Αυγούστου (21.00, ΕΡΤ-1) η Μεγάλη Βρετανία που στον άλλο αγώνα της Δευτέρας διέλυσε με 86-64 την Ουκρανια.

ΕΛΛΑΔΑ: Καλάθης 9, Μπουρούσης 8, Σλούκας 9, Παππάς 14, Παπαγιάννης 8, Πρίντεζης 11, Παπανικολάου 17, Μάντζαρης 6, Αγραβάνης 3, Παπαπέτρου 12, Μπόγρης, Θ.Αντετοκούνμπο 9

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Μαντάκε 2, Ορμπεάνου, Πάτρισορ, Ουάτσον 9, Παλίτσιουτς 3, Μολντοβεάνου 14, Πόπα 2, Ολαχ 5, Νικοάρα 2, Κάτε 4, Νικολέσκου 2, Τόροκ, Μπατσιου 4

News 24/7

24MEDIA NETWORK