Σοκαρισμένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεν θέλει να ξεχάσουμε...

Έμαθε τα νέα ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς και δεν έκρυψε τη βαθιά οδύνη του για τη βιβλική καταστροφή στην Αττική που έχει αφήσει πίσω δεκάδες νεκρούς, περισσότερους από 50, και 100άδες τραυματίες. Πέρα από τις περιουσίες που χάθηκαν.

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) walks off the court after the team's loss to the Boston Celtics in Game 7 of an NBA basketball first-round playoff series in Boston, Saturday, April 28, 2018. The Celtics won 112-96, eliminating the Bucks from the playoffs. (AP Photo/Charles Krupa)
Γιάννης Αντετοκούνμπο AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Μαύρο συναντήσεις στο προφίλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το μαύρο του πένθους για μια Ελλάδα που θρηνεί τον άδικο χαμό περισσότερων από 50 ατόμων κατά τη διάρκεια της πύρινης λαίλαπας που σαρώνει, ακόμη και τώρα, την Αττική. Συνανθρώπων μας που εγκλωβίστηκαν στις φλόγες και κάηκαν ζωντανοί σ' ένα εφιαλτικό σκηνικό.

Ο "Greek Freak" συγκλονίστηκε όταν έμαθε τα νέα. Όπως όλοι μας.

Και έγραψε σε πρώτο πληθυντικό: " Δεν υπάρχουν λόγια τεράστιο σοκ. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που χάσαμε. Τεράστιος σεβασμός για αυτούς που σώνουν τόσες ζωές ρισκάροντας τη δική τους. Μακάρι να μείνουνε όλοι μαζί και να μην ξεχάσουμε ποτέ... 23/7/2018".

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έδωσε τη συνέχεια:

News 24/7

24MEDIA NETWORK