Στο Ηράκλειο ο Τελικός και... καλή επιτυχία. Μαζί και η Εθνική

Η... αγαπημένη (για την ΕΟΚ) λύση του Ηρακλείου προτιμήθηκε εκ των προτέρων προκειμένου να φιλοξενήσει το ματς που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της νέας σεζόν.

Στο Ηράκλειο ο Τελικός και... καλή επιτυχία. Μαζί και η Εθνική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτή τη φορά η έδρα του Τελικού Κυπέλλου δεν θα περάσει από σαράντα κύματα. Δεν θα χρειαστούν συζητήσεις επί συζητήσεων, διαπραγματεύσεις για το τι και πώς και αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ούτε θα έχει δικαίωμα κάποιος εκ των φιναλίστ να γκρινιάξει.

Είναι ένα βήμα μπροστά το γεγονός πως το γήπεδο για το μεγάλο ματς ορίστηκε από τον Σεπτέμβριο, ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες θα φτάσουν ως εκεί. Αρκεί ν' αποδεχθεί και στην πράξη ότι θα... τηρηθεί η ανακοίνωση και ότι το κλειστό του Ηρακλείου, τα "Δύο Αοράκια", θα είναι σε θέση να "υποδεχθεί" το μεγάλο ματς.

Αν όλα κυλήσουν βάσει προγραμματισμού, ο τελικός γυρίζει στο Ηράκλειο μετά το 2014, Παναθηναϊκός-Άρης τότε, ενώ το 2005 είχε διεξαχθεί στο... μικρό Λίντο.

Στο ίδιο κλειστό η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί το πρώτο ματς της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με το Ισραήλ στις 27/11. Μέχρι τότε έχουμε να μάθουμε το νέο ομοσπονδιακό προπονητή, που θα είναι πιθανόν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, και τη φρέσκια σύνθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Μην είμαστε και πλεονέκτες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK