Τέλος το μπάσκετ για τον Δημήτρη Παπανικολάου

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μετά από 20 χρόνια καριέρας στο επαγγελματικό μπάσκετ αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Τέλος το μπάσκετ για τον Δημήτρη Παπανικολάου

Σε ανακοίνωσή του, ο παίκτης που φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, ευχαριστεί όλους όσοι τον βοήθησαν σε αυτή την πορεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Παπανικολάου

"Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από σχεδόν 20 χρόνια επαγγελματικού μπάσκετ αποφάσισα να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Θεωρώ ότι μετά από τα έντονα συναισθήματα που ένιωσα στην καριέρα μου όταν μετριάζεται η χαρά της νίκης, ή η στεναχώρια της ήττας το φυσικό είναι να βάλει κανείς μια τελεία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους φίλους μου για την συμπαράσταση και την καθοδήγηση τους, χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν αυτός που είμαι σήμερα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εμπλέκονται στον χώρο του μπάσκετ, τις ομάδες, τους προπονητές, τους συναθλητές μου, τις διοικήσεις, την ομοσπονδία τους δημοσιογράφους αλλά και τους υγιής φιλάθλους, όλοι συνέβαλαν στις επιτυχίες μου και τους είμαι ευγνώμων.

Υπερηφάνεια μου αποτελεί το γεγονός ότι αγωνίστηκα με αυταπάρνηση τόσο στις Εθνικές ομάδες (Παίδων-Εφήβων-Ανδρών) όσο και στους συλλόγους στους οποίους ανήκα. Το γεγονός ότι κατάφερα να σταθώ για όλη μου σχεδόν την καριέρα σε υψηλό επίπεδο, παρότι αγωνίστηκα με διαφορετικές γενιές παιχτών και ότι κατά καιρούς συνεργάστηκα με τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης ήταν ιδιαίτερα τιμητικό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους προπονητές μου που είχανε και έχουν την καλύτερη διάθεση ώστε να μου μεταφέρουν τις γνώσεις τους . Οι εμπειρίες που κέρδισα από αυτούς ελπίζω να αποτελέσουν προίκα για την μετέπειτα ενασχόληση μου στο χώρο.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Παπανικολάου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK