Τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Τσομάκα στην Αυλίδα

O Γυμναστικός Σύλλογος Αυλίδας, διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά, το τουρνουά μπάσκετ “Γ. Τσομάκας”, στη μνήμη του αθλητή του συλλόγου, που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2014 από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 34 ετών.

Τουρνουά στη μνήμη του Γιώργου Τσομάκα στην Αυλίδα

Ο Γιώργος Τσομάκας φόρεσε τη φανέλα του Γ.Σ. Αυλίδας τα τελευταία τρία χρόνια της καριέρας του και το φετινό τουρνουά, όπως άλλωστε και το περσινό, τιμούν το ήθος και τη συνεισφορά ενός ανθρώπου που υπήρξε υπόδειγμα ψυχής και αγωνιστικότητας.

Στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό Γυμναστήριο Αυλίδας, συμμετέχουν ακόμα ο Α.Ο. Πεύκης, ο Ερμής Σχηματαρίου και ο Α.Σ.Κ. Ερέτριας.

“Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όσους αγαπούν το μπάσκετ από την ευρύτερη περιοχή, να έρθουν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθειά μας, αλλά και να δουν τέσσερα ωραία παιχνίδια”, δηλώνει ο Ηλίας Τομαράς με αφορμή το τουρνουά “Γ. Τσομάκας”. Στα 35 του χρόνια, ο Ηλίας Τομαράς, αθλητής με μακρά πορεία στα γήπεδα κυρίως της Α2 εθνικής κατηγορίας, κάνει τα πρώτα του βήματα φέτος ως πρώτος προπονητής στον Γ.Σ. Αυλίδας, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΣΕ: “Με τον πρόεδρο Ανδρέα Ιωαννίδη, αλλά και την υπόλοιπη διοίκηση, ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια στην ομάδα, σε μια δύσκολη και απαιτητική κατηγορία, ενώ παράλληλα θέλουμε να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος και στη σωστή λειτουργία των Ακαδημιών του συλλόγου. Στόχος μας, αναφορικά με την αντρική ομάδα, είναι να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές σύνολο, που θα παίξει καλό μπάσκετ και θα τραβήξει τον κόσμο της περιοχής να έρθει στο γήπεδο. Τόσο εγώ, όσο και οι διοίκηση, αλλά και οι παίκτες, έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες. Είμαστε αισιόδοξοι, ωστόσο στην πορεία και παιχνίδι με το παιχνίδι, θα δούμε τις δυνατότητές μας και το μέχρι που μπορούμε να φθάσουμε.”

Ο Γ.Σ. Αυλίδας, ιδρύθηκε πριν από 22 χρόνια και έχει αναπτύξει έντονη αθλητική και κοινωνική δράση στην ευρύτερη περιοχή. Ήδη ο σύλλογος συμμετέχει ενεργά στην Πανελλαδική Συγκέντρωση σχολικών ειδών για την οργάνωση το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Στο Κλειστό Γυμναστήριο Αυλίδας, τόσο κατά τη διάρκεια του τουρνουά, αλλά και ως τις 10 Οκτωβρίου θα υπάρχει ειδικό κουτί για όσους θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ “Γ. ΤΣΟΜΑΚΑΣ”

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

6μ.μ.: Α.Ο. Πεύκης – Ερμής Σχηματαρίου

8μ.μ.: Γ.Σ. Αυλίδας – Α.Σ.Κ. Ερέτριας

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

6μ.μ.: Μικρός τελικός

8μ.μ.: Μεγάλος τελικός

News 24/7

24MEDIA NETWORK