Βετούλας για Εθνική

Για τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών θα περιμένουμε λίγο ακόμα. Έχουμε όμως το φαβορί για την Νέων Ανδρών. Είναι Πατρινός και κάθεται στον πάγκο του Προμηθέα.

Ποιος θα είναι ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ του 2017; Η απάντηση δεν πρόκειται να δοθεί πριν από την Άνοιξη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Το είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος στο πρόσφατο ΔΣ.

Εκεί όμως έγινε συζήτηση για τους υπόλοιπους προπονητές των Εθνικών ομάδων μπάσκετ. Και έρχονται αλλαγές. Για παράδειγμα ο απόλυτα επιτυχημένος στην Νέων Ανδρών, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο. Ο κόουτς της Αστάνα θα παραδόσει την σκυτάλη και πιθανότατα ο διάδοχός του θα είναι Πατρινός.

Πρόκειται για τον 42χρονο Νίκο Βετούλα, δηλάδή τον προπονητή του Προμηθέα Πατρών. Χρόνια τώρα φλερτάρει με τους πάγκους Εθνικών ομάδων και προφανώς ήρθε η ώρα του, αν και η φουρνιά των 97ηδων βρισκόταν εδώ και τέσσερα χρόνια στα χέρια του Παπαθεοδώρου, με ένα χρυσό και τρεις συμμετοχές σε τετράδα.

Αλλαγές θα γίνουν και στα υπόλοιπα κλιμάκια των Εθνικών σε αγόρια και κορίτσια και οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν άμεσα.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!