Φεύγει ο Χάκετ από τη Μιλάνο, υποψήφιος για πολλούς

Αν ο Ντάνιελ Χάκετ δεν έχει "κλείσει" κάποια μυστική συμφωνία, θα γίνει ένα από τα "καυτά" ονόματα του καλοκαιριού.

Φεύγει ο Χάκετ από τη Μιλάνο, υποψήφιος για πολλούς
Χάκετ Μιλάνο μπάσκετ

Εμμέσως πλην σαφώς ο Ντάνιελ Χάκετ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Μιλάνο, κάτι που επιβεβαιώθηκε αργότερα από την ανακοίνωση του συλλόγου.

Με φωτογραφία και μήνυμά του στο instagram ο Ιταλός γκαρντ, που δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο φινάλε της σεζόν λόγω τιμωρίας, ενημέρωσε πως " θα πάρω μαζί μου όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από αυτήν την περιπέτεια που είχαμε παρέα". Και ευχαρίστησε " όλους τους φιλάθλους που μας στήριζαν στις χαρούμενες και στις δυσάρεστες στιγμές".

Τούτα τα λόγια προφανώς προεξόφλησαν την αποχώρησή του από την ιταλική ομάδα μετά από 1,5 χρόνο. Το κείμενο στην ιστοσελίδα των Λοβαρδών απλώς έδωσε επίσημο τόνο στην υπόθεση.

Σε περίπτωση που δεν έχει ήδη βρει τον επόμενο επαγγελματικό σταθμό της καριέρας του, είναι βέβαιο πως θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Κοντός... ψηλός

Πρόκειται άλλωστε για δίμετρο γκαρντ με δυνατότητα να παίξει τόσο στον άσο όσο και στο δύο και ο οποίος στα 24 παιχνίδια της Ευρωλίγκας είχε 10.5 πόντους με 47% στα δίποντα, 25% στα τρίποντα, 4.6 ασίστ και 3.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Το ύψος του τού επιτρέπει να ποστάρει κοντύτερους αντιπάλους, ενώ είναι και καλός αμυντικός. Στα αρνητικά ο εκρηκτικός πολλές φορές χαρακτήρας του.

Το κασέ του βέβαια είναι αρκετά υψηλό, για όποιον ενδιαφέρεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK