Εξομολόγηση Μπαρτζώκα: "Από τα χειρότερα βράδια της ζωής μου..."

Aκόμα και μετά τη σχετικά εύκολη νίκη επί της Εστουδιάντες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σκεφτόταν τη συντριβή της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ την Παρασκευή.

Εξομολόγηση Μπαρτζώκα: "Από τα χειρότερα βράδια της ζωής μου..."

Ο Ελληνας κόουτς εξήγησε ότι "ήταν ένα από τα χειρότερα βράδια της καριέρας μου. Και όχι μόνο για μένα αλλά για όσους πήραν μέρος για την ομάδα σ' αυτό το παιχνίδι. Ηταν πολύ παράξενο το ματς, η Ρεάλ άρχισε με 8/9 τρίποντα, αποσυντονιστήκαμε. Είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Ολος ο κόσμος βέβαια περιμένει από την Μπαρτσελόνα να νικά".

Αποκάλυψε επίσης ότι "οι πέντε παίκτες που λείπουν δεν είναι τα μοναδικά μας προβλήματα. Ο Ολεσον, για παράδειγμα, δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά πριν από το παιχνίδι με τη Ρεάλ. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ράις ο οποίος κάνει θεραπεία από το καλοκαίρι. Οι προπονήσεις μας θυμίζουν νοσοκομείο".

Συνέχισε λέγοντας ότι "έπρεπε να μείνουμε ενωμένοι και το κάναμε. Είχαμε μία συνάντηση όλοι μαζί πριν από την προπόνηση του Σαββάτου και μιλήσαμε για πολλή ώρα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ και για το τι έπρεπε να κάνουμε. Πρέπει να μείνουμε ζωντανοί στη σεζόν η οποία βέβαια τελειώνει σε αρκετούς μήνες από τώρα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μετά από μία τέτοια ήττα ήρθε στο Παλάου. Βρίσκονταν πάνω από 5000 φίλοι μας στο γήπεδο. Τους ευχαριστώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK