Έτοιμος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε το φαβορί για ν' αναλάβει τα ηνία της Μπαρτσελόνα. Συνεχείς διαπραγματεύσεις.

Έτοιμος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Μπαρτζώκας

Φαίνεται πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας επανήλθε στο κάδρο της διαδοχής του Τσάβι Πασκουάλ στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως η πληροφορία πως το ενδιαφέρον των "μπλαουγκράνα" για τον Έλληνα κόουτς αναθερμάνθηκε και ότι γίνεται έντονη προσπάθεια ν' αποδεσμευτεί από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για ν' αναλάβει τα ηνία. Πληροφορία που επιβεβαιώθηκε.

Ο Μπαρτζώκας ήταν μεταξύ των αρχικών υποψηφίων απ' όταν ανακοινώθηκε το "διαζύγιο" με τον Τσάβι Πασκουάλ και τα εμπόδια που ανέκυψαν στην "τελειωμένη" συμφωνία με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Παρόλα αυτά δεν υπήρξαν εξελίξεις και στο προσκήνιο ήρθαν αυτομάτως τα ονόματα του Φώτη Κατσικάρη, του Σίτο Αλόνσο και του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Αποδεικνύεται ωστόσο πως ο δεύτερος πιο πετυχημένος προπονητής στην Ευρωλίγκα για την περασμένη σεζόν, ο κόουτς που οδήγησε τη "Λόκο" μέχρι το Final-4, δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα και πριν από την τελική επιλογή βρέθηκε ξανά σε περίοπτη θέση.

Αν υπάρξει τρόπος αποδέσμευσής του από τη ρωσική ομάδα, μ' ένα εύλογο ποσό ως αποζημίωση, ίσως τον δούμε στον πάγκο των "μπλαουγκράνα". Οι πιθανότητες πλέον είναι αρκετές, αν όχι πολλές...

News 24/7

24MEDIA NETWORK