Η τελευταία υπέροχη παράσταση του Πάου Γκασόλ στην ACB, σαν σήμερα πριν 15 χρόνια

Πέρασαν 15χρόνια από την ημέρα που ο Πάου Γκασόλ έδωσε την τελευταία του παράσταση στην Ευρώπη, ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, στον τρίτο τελικό με τη Ρεάλ για το πρωτάθλημα της ACB τη σεζόν 2000-01.

Η τελευταία υπέροχη παράσταση του Πάου Γκασόλ στην ACB, σαν σήμερα πριν 15 χρόνια

Ο Πάου Γκασόλ σαν σήμερα 21 Ιουνίου 2016 πριν από 15 χρόνια, έπαιζε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στον τρίτο τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ACB της σεζόν 2000-01.

Ο Ισπανός σούπερ σταρ που αναδείχτηκε MVP των τελικών, ήταν στα πρώτα βήματα της καριέρας του, με το σώμα του ακόμη αδιαμόρφωτο και εμφανή τα σημάδια της εφηβίας που είχε μόλις αφήσει πίσω του.

Στο τελευταίο υπέροχο παιχνίδι του πριν ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να βιώσει την περιπέτεια του ΝΒΑ, είχε πετύχει 22 πόντους, μαζεύοντας 10 ριμπάουντ, βοηθώντας τα μέγιστα την Μπαρτσελόνα να αλώσει τη Μαδρίτη με 96-84 και να κάνει το 3-0 στη σειρά των τελικών.

Η συνέχεια γνωστή... Νο3 στα ντραφτ του ΝΒΑ και μια σπουδαία καριέρα, αρχικά με τους Μέμφις Γκρίζλις και στη συνέχεια με τους Λέικερς και τους Μπουλς.

Δείτε VIDEO από τον τελευταίο αγώνα του Πάου Γκασόλ στο ισπανικό πρωτάθλημα πριν από 15 χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK