Η Μπαρτσελόνα "ισοπέδωσε" τη Μάλαγα

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με τρόπο επιβλητικό (91-60) τη Μάλαγα και επικράτησε για πρώτη από τις τρεις φορές που απαιτούνται για να φτάσει στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα "ισοπέδωσε" τη Μάλαγα
VICTOR SALGADO

Ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής σειράς της ACB, μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μάλαγα, είχε την ίδια μορφή από την αρχή έως το τέλος, με αποτέλεσμα το τελικό 91-60 να μην προκαλέσει τόσο μεγάλη έκπληξη.

Οι "μπλαουγκράνα" σούταραν με τρομερό ποσοστό έξω από το τρίποντο (στο τέλος έπεσε στο 46%) και σε συνδυασμό με την αποτελεσματική άμυνά τους έχτισαν από την πρώτη περίοδο διψήφια διαφορά (23-11), η οποία συνεχώς αυξανόταν.

Η Ουνικάχα απογοητεύτηκε γρήγορα, άφηνε πολλούς διαδρόμους ανοικτούς, τη στιγμή που φημίζεται για την αμυντική συμπεριφορά της, και προς το φινάλε της τρίτης περιόδου βρέθηκε να χάνει 76-40, παρά τα 15 επιθετικά ριμπάουντ. Το 87-49 στο 36' ήταν η μέγιστη διαφορά για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, η οποία έβαλε πλώρη για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Από την Μπαρτσελόνα σκόραραν όλοι πλην του Νάχμπαρ. Ο Τόμας Σατοράνσκι είχε 14 πόντους χωρίς να χάσει σουτ, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ο Άντε Τόμιτς είχε 13 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ 12 πέτυχαν οι Χουέρτας, Όλεσον και Τόμας.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ρούντι έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK