Κατσικάρης μόνο για Ισπανία

Μέσα σε 10 ημέρες ο Έλληνας κόουτς πήρε μια ομάδα στο... ναδίρ και έχει ήδη καταφέρει να την οδηγήσει σε μεγάλες νίκες.

Κατσικάρης μόνο για Ισπανία

Δεν ξέρουμε πόσο καλός προπονητής είναι ο Φώτης Κατσικάρης. Γράφουμε όμως με βεβαιότητα ότι είναι ιδανικός για ισπανικές ομάδες μέσης ταχύτητας. Ομάδες με αξιόλογο ρόστερ που μπορεί να τις βελτιώσει και να τις κατευθύνει προς υπερβάσεις.

Στην Κανάριας έχει ήδη κάνει το... θαύμα του. Με 2/2 η ομάδα από την Τενερίφη, άρχισε να καλύπτει το χαμένο έδαφος στα πρώτα εννέα ματς και να έχει ήδη θετικό πρόσημο. Κι αν το 87-70 επί της ουραγού Μπέτις ήταν αναμενόμενο, το 93-91 επί της Μπαρτσελόνα μετά από παράταση στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" ήρθε να επιβεβαιώσει πως η εποχή του Μάρκοβιτς έχει ήδη μείνει πίσω κι έχει αρχίσει αυτή του Έλληνα κόουτς.

Με τον Πολωνό Ματέους Πονίτκα να έχει 28 πόντους (9/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 7/7 βολές) και 10 ριμπάουντ η Κανάριας έκανε τη μεγάλη έκπληξη στη Βαρκελώνη και υποχρέωσε την ομάδα του Σίτο Αλόνσο στην τρίτη εφετινή ήττα της. Άλλους 17 πόντους είχε ο Αμπρομάιτις, ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης είχε 7 πόντους (1/1δ, 1/3τρ, 2/2β), 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 21'56''.

Αν η Μπαρτσελόνα περιμένει από τον Ναβάρο (22 πόντοι) για να νικήσει την Κανάριας, τότε το πρόβλημα είναι μεγάλο. Ακόμη κι αν χάνει με καλάθι δύο δεύτερα πριν από τη λήξη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK