Ο Κατσικάρης άφησε τον Μπαρτζώκα ν' ανασάνει

Ο "εμφύλιος" των δύο Ελλήνων προπονητών, με κοινό σημείο αναφοράς τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, έληξε με οριακή νίκη του Μπαρτζώκα.

Ο Κατσικάρης άφησε τον Μπαρτζώκα ν' ανασάνει

Η Μούρθια διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη-έκπληξη στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", η Μπαρτσελόνα ωστόσο γλίτωσε το κάζο επικρατώντας 73-70.

Οι "μπλαουγκράνα" δεν παίζουν καθόλου καλά και αυτό αποτυπώθηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι τους. Εκεί πάτησε η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη κυνηγώντας ένα διπλό που θα μπορούσε ν' αλλάξει τη μοίρα της και από ομάδα που παλεύει για την παραμονή να μπει στο γκρουπ για την 8άδα.

Ακόμη κι όταν η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε 36-23, ήταν εμφανές πως δεν έχει τον τρόπο να προφυλάξει ένα τέτοιο προβάδισμα. Με αποτέλεσμα η κατάσταση ν' αλλάξει άρδην, στο 27' το σκορ να γίνει το 52-46 και στο κατόπιν οι φιλοξενούμενοι να προηγηθούν 55-54 και 65-64!

Οι Καταλανοί τουλάχιστον αντέδρασαν και μετά το δικό τους 70-67, όλα κρίθηκαν στις βολές. Αυτές του Βεζένκοφ έκαναν το 73-70 και από τη στιγμή που ο Καμπάτσο των 20 πόντων δεν ευστόχησε στο (υπό δύσκολες συνθήκες) τελευταίο σουτ, η Μπαρτσελόνα απέφυγε την παράταση και μαζί τα... λευκά μαντήλια, έχοντας για κορυφαίο τον Φαβεράνι (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK