Ολοκλήρωσε το... σοκ και το σήκωσε η Βαλένθια!

Η Βαλένθια όχι μόνο δεν μάσησε κόντρα στη Ρεάλ αλλά κάνοντας επίδειξη δύναμης νίκησε με 87-76 και κατάκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το βαρύτιμο τρόπαιο της ACB!

Ολοκλήρωσε το... σοκ και το σήκωσε η Βαλένθια!

Mετά από τον τρίτο τελικό κατά τον οποίο η Βαλένθια έκανε το 2-1, οι της Ρεάλ κλείστηκαν στα αποδυτήρια και συζήτησαν τι πήγε λάθος. Ο,τι και αν είπαν πάντως,τη λύση δεν την βρήκαν, η Βαλένθια έκανε πάρτι στον τέταρτο τελικό!

Μετά από ένα αναγωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, οι Λεβαντίνοι πάτησαν το γκάζι και του έδωσαν να καταλάβει φτάνοντας τη διαφορά ακόμη και στους 20 πόντους.

Η Ρεάλ, ίσως αποκαμωμένη και από την εξαντλητική προσπάθειά της στην Ευρωλίγκα, το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να πλησιάσει λίγο στο σκορ και να δώσει έναν χαρακτήρα αγωνίας προς το τέλος.

Η Βαλένθια πήρε πολλά από τον Χοάν Σάστρε που είχε 19 πόντους ενώ ο πολύπειρος (πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού) Ρομέιν Σάτο είχε 10 πόντους και 3 ριμπάουντ. Οι Λεβαντίνοι του χρόνου θα παίξουν και στην Ευρωλίγκα κάτι που έτσι και αλλιώς είχαν εξασφαλίσει με την πρόκρισή τους στον τελικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK