Σλοβένος έφυγε, Σλοβένος πήγε στη Μαδρίτη

Ντόντσιτς δεν είναι, ούτε πρόκειται να γίνει. Παρόλα αυτά ο Κλέμεν Πρέπελιτς είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην περιφέρεια της Ρεάλ.

Με τον Γιουλ υγιή, τον Καμπάτσο πιο ώριμο, τον Κοζέρ σε αναβαθμισμένο ρόλο και τον Κάρολ σταθερή αξία, ο Πάμπλο Λάσο έψαχνε ακόμη έναν ικανό γκαρντ για να τους πλαισιώσει μετά την αποχώρηση του Ντόντσιτς. Ο Κλέμεν Πρέπελιτς, Σλοβένος κι αυτός, επιλέχθηκε να έχει αυτή τη συμπληρωματική θέση στους πρωταθλητές Ευρώπης, αφού η πρόοδός του την τελευταία 2ετία είναι αξιοσημείωτη.

Τον 25χρονο Σλοβένο η Ρεάλ τον είχε κλείσει μήνες τώρα. Επί της ουσίας έπαιζε στην Παρί Λεβαλουά περιμένοντας τη σχετική ειδοποίηση. Ο μαδριλένικος οργανισμός αποφάσισε να του δώσει άμεσα αυτήν την ευκαιρία με την ευχή ότι θ' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του υψηλότερου επιπέδου.

Καλός αμυντικός, ικανός σουτέρ (32% στα τρίποντα στο γαλλικό πρωτάθλημα) και έμπειρο πλέον ο Πρέπελιτς, διαθέτει φαινομενικά το "πακέτο" που έψαχναν οι Μαδριλένοι για να διατηρήσουν την απαιτούμενη ποιότητα στην περιφέρεια. Κι ας μην είναι, σε καμία περίπτωση, Ντόντσιτς.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.