Σλοβένος έφυγε, Σλοβένος πήγε στη Μαδρίτη

Ντόντσιτς δεν είναι, ούτε πρόκειται να γίνει. Παρόλα αυτά ο Κλέμεν Πρέπελιτς είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην περιφέρεια της Ρεάλ.

Slovenia's Klemen Prepelic celebrates after their Eurobasket European Basketball Championship quarter final match against Latvia, in Istanbul, Tuesday, Sept. 12. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Κλέμεν Πρέπελιτς AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Με τον Γιουλ υγιή, τον Καμπάτσο πιο ώριμο, τον Κοζέρ σε αναβαθμισμένο ρόλο και τον Κάρολ σταθερή αξία, ο Πάμπλο Λάσο έψαχνε ακόμη έναν ικανό γκαρντ για να τους πλαισιώσει μετά την αποχώρηση του Ντόντσιτς. Ο Κλέμεν Πρέπελιτς, Σλοβένος κι αυτός, επιλέχθηκε να έχει αυτή τη συμπληρωματική θέση στους πρωταθλητές Ευρώπης, αφού η πρόοδός του την τελευταία 2ετία είναι αξιοσημείωτη.

Τον 25χρονο Σλοβένο η Ρεάλ τον είχε κλείσει μήνες τώρα. Επί της ουσίας έπαιζε στην Παρί Λεβαλουά περιμένοντας τη σχετική ειδοποίηση. Ο μαδριλένικος οργανισμός αποφάσισε να του δώσει άμεσα αυτήν την ευκαιρία με την ευχή ότι θ' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του υψηλότερου επιπέδου.

Καλός αμυντικός, ικανός σουτέρ (32% στα τρίποντα στο γαλλικό πρωτάθλημα) και έμπειρο πλέον ο Πρέπελιτς, διαθέτει φαινομενικά το "πακέτο" που έψαχναν οι Μαδριλένοι για να διατηρήσουν την απαιτούμενη ποιότητα στην περιφέρεια. Κι ας μην είναι, σε καμία περίπτωση, Ντόντσιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK