Τώρα ο Λάσο καταλαβαίνει το "μαρτύριο" του Μπαρτζώκα

Πώς είναι να χάνεις διαδοχικά παίκτες που είχαν ρόλο στο ροτέισον; Ο Πάμπλο Λάσο βρέθηκε -με τον πιο σκληρό τρόπο- στην ίδια ακριβώς θέση που βρισκόταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας πέρυσι.

Τώρα ο Λάσο καταλαβαίνει το "μαρτύριο" του Μπαρτζώκα

Μετά τον Σέρχιο Γιουλ ο Όγκνιεν Κούζμιτς και μετά τον Κούζμιτς ο Άντονι Ράντολφ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε τον Σέρβο σέντερ με ρήξη πρόσθιου χιαστού (δεν θα παίξει άλλο στη σεζόν) και τον Αμερικάνο πάουερ φόργουορντ με εξάρθρωση ώμου (ένα μήνα εκτός), με αποτέλεσμα ο Πάμπλο Λάσο να ξεμένει από ψηλούς μετά τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

"Είμαι... σκατά", δήλωσε μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (82-69) ο προπονητής της "βασίλισσας" και δεν είχε άδικο. Αφενός γιατί δυο βασικοί παίκτες της φροντ λάιν χτύπησαν σοβαρά και τέθηκαν εκτός μάχης αφετέρου διότι οφείλει ν' αλλάξει αγωνιστικό πλάνο, να βγει στην αγορά, να ψάξει παίκτες και να τους εντάξει στο σύνολο χωρίς να υπάρχει διαθέσιμος χρόνος.

Το ίδιο ακριβώς μαρτύριο βίωσε πέρυσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Οι 334 ημέρες της θητείας του στους "μπλαουγκράνα" έμοιαζαν βασανιστικές, αφού συνδυάστηκαν με σοβαρά προβλήματα. Του Λαουάλ, του Ρίμπας, του Ναβάρο, του Ντόλμαν, του Κλαβέρ του Ρένφρο, του Όλεσον, του Περπέρογλου. Τελειωμό δεν έχει η λίστα.

Στο μεσοδιάστημα έπρεπε ν' αποκτηθούν νέοι παίκτες για να καλυφθούν τα κενά και η απαιτούμενη χημεία δεν αποκτήθηκε ποτέ. Αναπόφευκτα η χρονιά... χάθηκε και οι στόχοι πέταξαν.

Το μόνο παρήγορο για τον Λάσο στη Ρεάλ είναι ο κορμός που υπάρχει. Θα κάνει όμως τις επιλογές που πρέπει για να μην γίνουν τα κενά... τρύπες;

News 24/7

24MEDIA NETWORK