Συντριβή της Ρεάλ από τη Μάλαγα, πάει το clasico

Η Μάλαγα εκμεταλλεύτηκε την ταλαιπωρία της Ρεάλ εξαιτίας του ταξιδιού της στη Βραζιλία και την "ποδοπάτησε" με 94-79 στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την κούπα οι Ανδαλουσιάνοι.

Συντριβή της Ρεάλ από τη Μάλαγα, πάει το clasico
Μάλαγα Ρεάλ

Σε μονόλογο μετέτρεψε η Μάλαγα τον ημιτελικό του σούπερ καπ απέναντι στη Ρεάλ και με το εντυπωσιακό 94-79 εξασφάλισε την παρουσία της στη μάχη της κούπας.

Η Ουνικάχα ήταν πιο φρέσκια και "πάτησε" πάνω στην κούραση των Μαδριλένων από το ταξίδι στη Βραζιλία και τα διαδοχικά παιχνίδια εκεί για το Διηπειρωτικό. Αφού έτρεξε σερί 9-0 και προσπέρασε 13-12, δεν ξανακοίταξε ποτέ πίσω. Τα τρίποντα ήταν εύστοχα, η άμυνα της "βασίλισσας" δεν είχε απαντήσεις και η διαφορά άνοιγε με γεωμετρική πρόοδο.

Το 31-23 έγινε 38-28 και το 46-32 έγινε 68-50. Όταν η Μάλαγα έφτασε στο +23 (77-54, 32') η Ρεάλ έδειξε κάποια σημάδια αντίδρασης. Μέχρι όμως ο Ντίεθ ν' αποκαταστήσει την τάξη και το 84-62 να ρίξει από το 35' τους τίτλους τέλους.

Άσχετα μάλιστα από την προσπάθεια των πρωταθλητών Ευρώπης να συμμαζέψουν την κατάσταση, η ομάδα του Πλάθα άγγιξε τους 100 πόντους με πρώτο σκόρερ τον Ουίλ Τόμας (15 από 3/3 τρίποντα). Διψήφιοι επίσης οι Κουζμίνσκας, Νέντοβιτς και Σμιθ. Ρέγες, Ροντρίγκεθ και Κάρολ διακρίθηκαν από τη Ρεάλ.

Διαβάστε ακόμα:

Σάρωσε η Μπαρτσελόνα και πάει για την πρώτη κούπα της σεζόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK