Το μήνυμα Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ικανοποιημένος από την πρόκριση της Μπάρτσα, είπε πως οι Καταλανοί έπαιξαν με περισσότερη αυτοπεποίθηση, όμως δεν θέλησε να θριαμβολογήσει.

Το μήνυμα Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση

Παρά την ικανοποίηση από την πρόκριση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν πανηγυρίζει και κοιτάζει το επόμενο ματς, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να ξεπεραστούν δύο εμπόδια για την κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας.

Στο μήνυμά του μετά τη νίκη επί της Μάλαγα, σχολίασε: "Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας σε αυτό το πρώτο παιχνίδι. Σέβομαι την Μάλαγα και τον προπονητή της, εμείς στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και παίξαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είπα στους παίκτες μου πως δεν πανηγυρίζουμε, γιατί έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας με τη Βαλένθια και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Έχουμε χάσει πολλούς παίκτες, όπως τους Ναβάρο, Ντόελμαν, Όλεσον και Λαουάλ. Δεν αισθάνομαι άνετα με την κατάσταση, αλλά πρέπει να την αποδεχθούμε. Έχουν μείνει ακόμη δύο παιχνίδια και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Οι Όλεσον και Ντόελμαν προπονούνται, αλλά νιώθουν ακόμη ενοχλήσεις και έτσι δεν θέλουμε να ρισκάρουμε και να τους χάσουμε για περισσότερο καιρό.

Όταν νικάς, όλα είναι ωραία. Πλέον, έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά με τόσα πολλά προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει, δεν μπορούμε να δώσουμε μια εικόνα συνοχής. Αυτό ψάχνουμε από την αρχή της σεζόν. Για παράδειγμα, ο Κλαβέρ έδωσε πολλά στην άμυνα σήμερα, παρά το γεγονός πως δεν σκόραρε πολύ. Στο ημίχρονο προσπάθησα να βοηθήσω τους παίκτες και να τους είπα για τα προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στην άμυνα. Όταν βελτιώσαμε την άμυνά μας, το ίδιο κάναμε και στην επίθεση και έτσι νικήσαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK