40 πόντους στον Λεμπρόν και Εθνικό Ύμνο ο Γιάννης!

Φοβερές στιγμές έζησε στο Κλίβελαντ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς εκτός από τους 40 πόντους που σκόραρε εναντίον της ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς, τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο με Έλληνες ομογενείς που βρέθηκαν στο γήπεδο για να τον αποθεώσουν! (VIDEO)

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34), from Greece, drives against Cleveland Cavaliers' Jae Crowder (99) in the second half of an NBA basketball game, Tuesday, Nov. 7, 2017, in Cleveland. The Cavaliers won 124-119. (AP Photo/Tony Dejak)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34), from Greece, drives against Cleveland Cavaliers' Jae Crowder (99) in the second half of an NBA basketball game, Tuesday, Nov. 7, 2017, in Cleveland. The Cavaliers won 124-119. (AP Photo/Tony Dejak) AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μυθική εμφάνιση κόντρα στους Καβαλίερς του "βασιλιά" Λεμπρόν, έστω κι αν τελικά οι Μπακς ηττήθηκαν με 124-119.

Στο "σπίτι" των πρώην πρωταθλητών ο Giannis σημείωσε 40 πόντους με 16/21 σουτ, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 κοψίματα.

Η εμφάνιση του Αντετοκούνμπο τρομερή, ωστόσο δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μιλγουόκι, καθώς οι Λεμπρόν, Λοβ και Σμιθ βρισκόντουσαν σε καταπληκτική βραδιά και ουσιαστικά δεν βρέθηκε παίκτης για να τους σταματήσει!

Η ομορφότερη στιγμή, όμως, για τον All-Star Γιάννη ήταν μετά το παιχνίδι που τον περίμεναν εκατοντάδες Έλληνες για να τον αποθεώσουν!

Έπειτα από την αποθέωση ήρθε η ανατριχίλα όταν όλοι μαζί, Αντετοκούνμπο και κόσμος τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο.

Δείτε την υπέροχη στιγμή:

Photo Credits: AP Photo/Tony Dejak

News 24/7

24MEDIA NETWORK