Αν είσαι γονιός, πρέπει να ακούσεις τι λέει στo video ο Στιβ Κερ

Τον Στιβ Κερ δεν τον λες χθεσινό στο χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ. Κάθε άλλο. Υπό αυτή την έννοια οι συμβουλές που δίνει στους γονείς των μικρών αθλητών έχουν τεράστια σημασία.

Το φαινόμενο των γονέων που πιστεύουν ότι το... βλαστάρι τους είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και επιχειρούν να παρέμβουν-ωμά ή όχι- στο έργο των προπονητών δεν παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα. Είναι παγκόσμιο.

Ζητήθηκε λοιπόν από τον προπονητή των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς Στιβ Κερ να καταθέσει τη γνώμη του για τέτοιου είδους περιστατικά και να δώσει τις ανάλογες συμβουλές.

Αφού περιέγραψε τη δική του εμπειρία ως παιδί (ντρεπόμουν αλλά ο πατέρας μου προσπαθούσε να με συμβουλεύσει μόνο στο σπίτι και όχι στο γήπεδο) στηλίτευσε το φαινόμενο των... δεκάδων προπονητών!

"Είσαι μικρός, έχεις τον προπονητή σου, αλλά έχει και δεκάδες άλλους γύρω-γύρω να χειρονομούν, να φωνάζουν, να σου λένε τι να κάνεις. Απλώς αφήστε τα παιδιά να παίξουν, τουλάχιστον αυτό έκαναν οι δικοί μου γονείς" τόνισε μεταξύ άλλων.

Ιδού το video

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!