Αν είσαι γονιός, πρέπει να ακούσεις τι λέει στo video ο Στιβ Κερ

Τον Στιβ Κερ δεν τον λες χθεσινό στο χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ. Κάθε άλλο. Υπό αυτή την έννοια οι συμβουλές που δίνει στους γονείς των μικρών αθλητών έχουν τεράστια σημασία.

Golden State Warriors guard Stephen Curry, right, mirrors head coach head coach Steve Kerr, left, with center JaVale McGee between them, during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers in Los Angeles, Saturday, Jan. 6, 2018. The Warriors won 121-105.(AP Photo/Alex Gallardo)
curry Steve Kerr AP IMAGES

Το φαινόμενο των γονέων που πιστεύουν ότι το... βλαστάρι τους είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και επιχειρούν να παρέμβουν-ωμά ή όχι- στο έργο των προπονητών δεν παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα. Είναι παγκόσμιο.

Ζητήθηκε λοιπόν από τον προπονητή των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς Στιβ Κερ να καταθέσει τη γνώμη του για τέτοιου είδους περιστατικά και να δώσει τις ανάλογες συμβουλές.

Αφού περιέγραψε τη δική του εμπειρία ως παιδί (ντρεπόμουν αλλά ο πατέρας μου προσπαθούσε να με συμβουλεύσει μόνο στο σπίτι και όχι στο γήπεδο) στηλίτευσε το φαινόμενο των... δεκάδων προπονητών!

"Είσαι μικρός, έχεις τον προπονητή σου, αλλά έχει και δεκάδες άλλους γύρω-γύρω να χειρονομούν, να φωνάζουν, να σου λένε τι να κάνεις. Απλώς αφήστε τα παιδιά να παίξουν, τουλάχιστον αυτό έκαναν οι δικοί μου γονείς" τόνισε μεταξύ άλλων.

Ιδού το video

News 24/7

24MEDIA NETWORK