Ανακοινώθηκε ο... φανατικός Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς έψαχνε ομάδα και εγγυημένο συμβόλαιο στο NBA και το βρήκε στους Φοίνιξ Σανς. Ο πρώην πλεϊμέκερ του Παναθηναϊκού, όχι απλά θα παίξει στις ΗΠΑ, αλλά κατέληξε και στην ομάδα της καρδιάς του όπως μαρτυράει η ανακοίνωση της ομάδας από την Αριζόνα.

Ανακοινώθηκε ο... φανατικός Τζέιμς

Στο πιο θεαματικό πρωτάθλημα του κόσμου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μάικ Τζέιμς. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού βρήκε εγγυημένο συμβόλαιο στους Φοίνιξ Σανς και η αμερικάνικη ομάδα τον ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τρίτης (4/7) επισήμως.

Το "τιτίβισμα" της ομάδας του Ερλ Γουότσον παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού ο δίπλα στη φωτογραφία με την υπογραφεί του συμβολαίου, οι Σαν... κόλλησαν και μία φωτογραφία του Τζέιμς σε μικρή ηλικία να φοράει τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Με το που έγινε γνωστή η είδηση συμπαίκτες και φίλοι του Τζέιμς έσπευσαν να του ευχηθούν και να του δώσουν συγχαρητήρια όπως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Νικ Καλάθης, ο Τζέιμς Φελντέιν αλλά και ο Τρεμέλ Ντάρντεν (πρώην παίκτης του Ολυμπιακού), ο Μάικλ Ρολ (νέο απόκτημα της Μακάμπι) και ο Τζέιμς Ουάιτ (παλαιότερα μεταγραφικός στόχος των πράσινων) όπως βλέπετε και στα tweets τους.

Ανακοινώθηκε ο... φανατικός Τζέιμς

News 24/7

24MEDIA NETWORK