Ανατροπή: Ο Χόρφορντ γίνεται... Σέλτικ

Ο Αλ Χόρφορντ ανακοίνωσε ιδιοχείρως τη συμφωνία του με τους Σέλτικς!

Ανατροπή: Ο Χόρφορντ γίνεται... Σέλτικ

Αν και όλα έδειχναν πως ο Αλ Χόρφορντ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Χοκς, η μεγάλη ανατροπή συνέβη το Σάββατο.

Οι Σέλτικς, ο Ντάνι Έιντζ δηλαδή, έπαιξαν τα ρέστα τους στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων μ' έναν εκ των κορυφαίων σέντερ στην ελεύθερη αγορά του ΝΒΑ και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του για συνεργασία τεσσάρων ετών.

Την πληροφορία έδωσε ο ίδιος μέσω twitter.

Γι' αυτήν την περίοδο ο 30χρονος Δομινικανός θα αμειφθεί με 113 εκατ. δολάρια!

Κατά πόσο επηρέασε την απόφαση του Χόρφορντ να φύγει μετά από εννέα χρόνια από τα "γεράκια" η έλευση του Χάουαρντ είναι κάτι που μόνο ο ίδιος μπορεί να εξηγήσει. Κατά συγκεκριμένες πηγές πάντως η Ατλάντα τού έδινε πενταετές με 136 εκατ, πρόταση που δεν τον ικανοποίησε στο μέγιστο βαθμό.

Τον παίκτη επιχείρησε να "κλέψει" για λογαριασμό των Θάντερ ο Κέβιν Ντουράντ, που όπως όλα δείχνουν μένει για τουλάχιστον ένα χρόνο. Παρόλα αυτά η αβεβαιότητα του επόμενου καλοκαιριού (ελεύθερος και ο Γουέστμπρουκ) λειτούργησε ανασταλτικά.

Ο Χόρφορντ με 15.2 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ δεν έκανε την καλύτερη σεζόν του πέρυσι. Παρόλα αυτά είναι σέντερ με όλη τη σημασία της λέξης, παίκτης που θα δώσει άλλη διάσταση στο παιχνίδι των Κελτών. Στην καλύτερη χρονιά του είχε 18.6 πόντους και 10.2 ριμπάουντ ανά αγώνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το Ορλάντο τρελάθηκε: Πήρε και Μπιγιόμπο
Πήραν σκόρερ οι Κινγκς

News 24/7

24MEDIA NETWORK