Ανοίγουν... μύτες στους Νικς με τον "εμφύλιο" Τζάκσον-Άντονι

Χωρούν δύο τόσο ισχυρές προσωπικότητες σε μια ομάδα; Φιλ Τζάκσον και Καρμέλο Άντονι απαντούν πως (μάλλον) όχι...

Ανοίγουν... μύτες στους Νικς με τον "εμφύλιο" Τζάκσον-Άντονι

Τη χρονιά που οι Νικς δείχνουν αγωνιστικά ικανοί να επιστρέψουν στα πλέι οφ του ΝΒΑ μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες, οι εσωτερικές έριδες έρχονται να διαταράξουν το κλίμα στ' αποδυτήρια.

Η συντριβή από τους Καβαλίερς (126-94) στη Νέα Υόρκη, μολονότι ήρθε μετά από τρεις σερί νίκες και ρεκόρ 7-3 στα τελευταία δέκα, ήταν η αφορμή που έψαχνε ο Φιλ Τζάκσον για ν' αμφισβητήσει τον Καρμέλο Άντονι.

Απ' όταν ο "Μέλο" υπερασπίστηκε τον Λεμπρόν Τζέιμς στη διαμάχη του με τον "Ζεν Μάστερ", υπάρχει μία παγωμάρα στις σχέσεις των δύο. Ο Άντονι δεν ήταν, ούτε θα γίνει ποτέ, ένας διπλωμάτης τύπος που διστάζει να πάρει θέσει σε φλέγοντα ζητήματα και ίσως αυτό πείραξε τον Τζάκσον.

Εξ ου και το αγωνιστικό σχόλιο " πολλές φορές ο Καρμέλο θέλει να κρατάει την μπάλα περισσότερο απ' όσο πρέπει. Έχουμε έναν κανόνα: αν καθυστερείς την πάσα για δύο δεύτερα, ωφελείς την άμυνα. Αυτός έχει την τάση να την καθυστερεί για τρία, τέσσερα, πέντε δευτερόλεπτα και μετά όλοι έρχονται να κόψουν".

Ορισμένοι έσπευσαν να ερμηνεύσουν την ατάκα αυτή ως συμβουλή για τον Τζεφ Χόρνατσεκ και τις ελευθερίες που αφήνει στο μεγάλο αστέρι της ομάδας.

Πάντως ο Μέλο, παρόλο που αρχικά αρνήθηκε να τοποθετηθεί λέγοντας πως δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται, έδειξε να θίγεται και με μια αλληγορική ανάρτησή του στο instagram έδωσε την απάντησή του. " Το ΕΓΩ είναι η μόνη προϋπόθεση για να καταστρέψει κάθε σχέση. Έτσι ας είσαι ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ, παρέλειψε το Ε και άστο να ΠΑΕΙ", έγραψε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK