Ο Αντετοκούνμπο αστόχησε σε... κάρφωμα

Τελικά δεν είναι... σούπερμαν, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήδηξε για να καρφώσει στον αγώνα κόντρα στους Νικς και απέτυχε παταγωδώς. Δεν είναι αυτή η πιο αμήχανη στιγμή του στο NBA, πάντως.

Ο Αντετοκούνμπο αστόχησε σε... κάρφωμα
AP PHOTO/SETH WENIG

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βίωσε μία από τις πιο αμήχανες στιγμές σε αγώνα του στο NBA, όταν επισκέφτηκε το 'Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν' για να αντιμετωπίσει τους Νιου Γιορκ Νικς. Δεν είχε να κάνει με την κόντρα του με τον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς. Είχε να κάνει με μία σπάνια αποτυχία του.

Μόλις στο 2ο λεπτό του χριστουγεννιάτικου αγώνα στο 'Μεγάλο Μήλο', ο Αντετοκούνμπο έκανε ένα drive και πήγε για κάρφωμα με το δεξί, όμως η μπάλα ξέφυγε από το χέρι του. Για καλή τύχη, κατέληξε στον Μάλκολμ Μπρόγκντον που ήταν στημένος στο αριστερό τρίποντο και σούταρε εύστοχα.

Η στατιστική κατέγραψε αυτήν τη φάση ως ασίστ, ωστόσο δεν ήταν ακριβώς έτσι. 'Πήγα πολύ ψηλά. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος, που έφτασα πολύ ψηλότερα απ' όσο έπρεπε. Είμαι ειλικρινής μαζί σας, γι' αυτό αστόχησα', είπε ο Greek Freak στους δημοσιογράφους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποτυγχάνει να καρφώσει. Το έπαθε πχ. και πέρυσι κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς στη Βοστόνη, αλλά στο τέλος έστειλε ο ίδιος την μπάλα στο καλάθι.

Φυσικά, η μεγαλύτερη αποτυχία του από τη στιγμή που μετακινήθηκε στον μαγικό κόσμο του NBA μέχρι σήμερα είναι τα ανέκδοτα που λέει κατά καιρούς και που προκαλούν έντονη αμηχανία σε όσους τα ακούν.

Όπως και να 'χει, την Τρίτη όχι μόνο οδήγησε τους Μπακς σε νίκη στη Νέα Υόρκη με 30 πόντους, έχοντας 13/19 δίποντα, 4/7 βολές, 14 ριμπάουντ (12 αμυντικά - 2 επιθετικά), 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής, αλλά πρωταγωνίστησε σε ορισμένες εντυπωσιακές φάσεις που έφτασαν μέχρι το top-10 της ημέρας.

Photo credits: AP Photo/Seth Wenig

News 24/7

24MEDIA NETWORK