Αντετοκούνμπο: "Είμαι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στη Media Day των Νιου Γιορκ Νικς για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του, ενώ παράλληλα δήλωσε έτοιμος για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Αντετοκούνμπο: "Είμαι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο απέκτησε την εφετινή σεζόν και νέος μέλος στο μαγικό κόσμο του NBA, αφού ο Θανάσης υπέγραψε συμβόλαιο με τους Νιου Γιορκ Νικς.

Ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη, μίλησε στη Media Day της ομάδας και δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, ενώ περιέγραψε το στυλ παιχνιδιού του. Παράλληλα, εμφανίστηκε έτοιμος για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

"Έμαθα πολλά βλέποντας την Εθνική Ομάδα. Έχει πολύ καλούς παίκτες από την Ευρωλίγκα και βασίζεται στην τακτική της. Ελπίζω να είμαι έτοιμος την επόμενη χρονιά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες", δήλωσε ο Θανάσης.

Όσο για την "προαγωγή" του στο ΝΒΑ, είπε: "Ήταν ευλογία όταν με φώναξαν να υπογράψω συμβόλαιο. Αυτά τα δύο χρόνια προσπάθησα πολύ στο NBDL. Ήταν φοβερό όταν δέχθηκα αυτό το τηλεφώνημα".

Τέλος, έκανε μια περιγραφή του παιχνιδιού του: "Είμαι ειδικός στην άμυνα, παίζω άμυνα πρώτα απ' όλα. Ό,τι κάνω στην επίθεση είναι ένα συν. Τώρα είναι η ευκαιρία μου. Νομίζω πως γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK