Αντετοκούνμπο: Παρέα με Στόκτον

Τί σημαίνει επένδυση στο ΝΒΑ; Ακριβώς αυτό που πράττουν φέτος οι Μιλγουόκι Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αντετοκούνμπο: Παρέα με Στόκτον

Εκτός από επέκταση συμβολαίου, επιβεβαίωση της πίστης σε αυτόν, ο προπονητής τους Τζέισον Κιντ, κάλεσε για βοήθεια έναν από τους... πέντε κορυφαίους πλέι μέικερ της ιστορίας του ΝΒΑ.

Ο Τζον Στόκτον πραγματοποίησε εμφάνιση έκπληξη στις προπονήσεις των Μπακς μετά από πρόσκληση του πάλαι ποτέ αντιπάλου του και ως συνήθως δεν είπε...πολλά. Ανέλαβε να δουλέψει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε συνεργασία με τον Τζέισον Κιντ που δήλωσε:

"Είναι απίστευτο να έχουμε μαζί μας έναν από τους κορυφαίους της ιστορίας. Ο Τζον θα διδάξει πολλά στους νεαρούς γκαρντ που έχουμε. Κυρίως όμως έχουμε κι έναν πολύ ψηλό πόιντ γκαρντ ο οποίος θα ωφεληθεί από την παρουσία του Στόκτον".

Όπου...ψηλός οργανωτής το δικό μας παιδί γύρω από τον οποίο οικοδομείται η καινούργια έκδοση των ελαφιών.

Επειδή στο Μιλγουόκι είναι πραγματικά σοβαροί αναφορικά με το πρότζεκτ τους, προσπαθούν να δουλέψουν με τους καλύτερους για βελτιώσουν τον Αντετοκούνμπο και να τον οδηγήσουν μέχρι το ...ταβάνι του.

Σε ένα παιδί το οποίο ελπίζουν να εξελιχθεί σε έναν πλέι μέικερ ύψους 2,07 έχουν προπονητή τον Τζέισον Κιντ και κόουτς για την ατομική βελτίωση τον Τζον Στόκτον.

Πώς να αποτύχουν;

News 24/7

24MEDIA NETWORK