Άντονι: "Η πόλη μου, η καρδιά μου"

Με μια δήλωση, αλά... Λεμπρόν Τζέιμς, ο Καρμέλο Άντονι ανακοίνωσε την απόφασή του να παραμείνει στους Νικς.

Άντονι: "Η πόλη μου, η καρδιά μου"

Στα 30 του ο Melo σκέφτηκε να φύγει για να κυνηγήσει ένα πρωτάθλημα, αλλά η καρδιά, ο Φιλ Τζάκσον και τα χρήματα τον έπεισαν ότι μπορεί να τα καταφέρει αν μείνει στη Νέα Υόρκη.

Ο ίδιος έγραψε στην προσωπική ιστοσελίδα του: " Πριν από μερικά χρόνια ονειρεύτηκα την επιστροφή στη Νέα Υόρκη, τη γενέτειρά μου, και στις 23 Φεβρουαρίου 2011 αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Αυτός ο σύλλογος μ' έχει στηρίξει και σε ανταπόδοση θέλω να παραμείνω και να χτίσω εδώ με αυτήν την πόλη και με την ομάδα μου. Σε αυτό το κομβικό σταυροδρόμι της καριέρας μου, το χρωστούσα στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου να διερευνήσω όλες τις διαθέσιμες προοπτικές. Παρόλα αυτά η καρδιά μου ποτέ δεν αμφιταλαντεύτηκε.

Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού ήρθα σε επαφή με ορισμένους σπουδαίους συλλόγους που διαθέτουν τρομερό ταλέντο και ηγεσία. Τους ευχαριστώ για τη συζήτηση, την πίστη στο ταλέντο μου και την ευκαιρία να φανταστώ τις πιθανότητες.

Πάντα θα θυμάμαι αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Στο φινάλε είμαι από καρδιάς ένας Νιου Γιορκ Νικ. Ανυπομονώ να συνεχίσω την καριέρα μου στα πορτοκαλί & στα μπλε και να δουλέψω με τον Φιλ Τζάκσον, έναν πρωταθλητή που χτίζει ομάδες - πρωταθλήτριες. Το Madison Square Garden είναι η Μέκκα του μπάσκετ και είμαι περιτριγυρισμένος από τους σπουδαιότερους οπαδούς στον κόσμο".

Άντονι: "Η πόλη μου, η καρδιά μου"

Το νέο συμβόλαιο του Άντονι θα είναι διάρκειας πέντε ετών και θα λάβει το μάξιμουμ των χρημάτων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK