Απίστευτη νίκη-ανατροπή για τους Cavaliers!

Οι Cavaliers είδαν τον χάρο με τα μάτια τους, όμως παίζοντας εκπληκτική άμυνα στην τέταρτη περίοδο και με μία χορευτική πιρουέτα του Kyrie Irving στο τέλος, νίκησαν με 109-108 τους Warriors. Εκπληκτικός LeBron και διαστημικοί Thompson, Durant με τον τελευταίο να χάνει την ισορροπία του στην τελευταία επίθεση (VIDEOS).

Το παιχνίδι δικαιολόγησε το χαρακτήρα του ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορεί στο μεγαλύτερο διάστημα να μην είχε θέαμα και μεγάλα καλάθια, αφού οι Cavaliers ήταν αρκετά άστοχοι, όμως όσο πλησιάζαμε προς το τέλος οι... καρυδάτοι παίκτες έδειξαν από τι είναι φτιαγμένοι.

Οι Warrior, λοιπόν, έφτασαν στην τέταρτη περίοδο με το +7, όμως με τον Curry σε κακή μέρα και τον Thompson να... σβήνει στο τέλος δεν μπόρεσαν να βρουν εύκολους πόντους. Ο Durant ήταν συγκινητικός, όμως στο τέλος απέτυχε να κάνει την ανατροπή της ανατροπής.

Τελικά η μπίλια έκανε στο κόκκινο των Cavaliers με τον Kyrie Irving να διαμορφώνει το τελικό σκορ με μία πιρουέτα και δύσκολο σουτ χωρίς ισορροπία.

 

 

Η ομάδα του Golden State είχε μία ακόμα ευκαιρία να πάρει το ματς, όμως στην επαναφορά, ο Durant γλίστρησε και έχασε τη μπάλα!

Το παιχνίδι: 27-25, 28-27, 32-28, 21-29.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...