Απίστευτο: ΞΑΠΛΩΣΕ αντίπαλο με ντρίμπλα ο Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταλαιπώρησε αφάνταστα τους Λέικερς στη νίκη των Μπακς στο LA, με πιο χαρακτηριστική φάση μία ντρίμπλα του που έριξε στο παρκέ τον Ραντλ... Δείτε VIDEOS!

Απίστευτο: ΞΑΠΛΩΣΕ αντίπαλο με ντρίμπλα ο Αντετοκούνμπο!

Πήραν φόρα και δεν σταματάνε οι Μπακς στο ντεμαράζ που πραγματοποιούν με στόχο να βρεθούν στην πρώτη οκτάδα της Ανατολικής περιφέρειας και να δηλώσουν "παρών" στη μάχη των πλέι οφ, εκεί που αρχίζουν τα... πραγματικά παιχνίδια όπως συνηθίζουν να λένε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Έτσι, μετά το Σαν Φραντσίσκο και τη νίκη επί των Γουόριορς, έφυγαν με το ροζ φύλλο και από το Λος Άντζελες Λέικερς, με τον Μπλέντσου να είναι ο κορυφαίος σκόρερ των "ελαφιών" με 39 πόντους (ρεκόρ καριέρας) και τον Μίντλετον να τον ακολουθεί με 28.

Μην νομίζει όμως κανείς πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε και αυτός μεγάλη συμβολή στην επιτυχία του Μιλγουόκι καθώς από την πλευρά του είχε 27 πόντους και 16 ριμπάουντ ενώ ήταν πρωταγωνιστής στη φάση της βραδιάς.

Αυτή έλαβε χώρα στο πρώτο ημίχρονο όταν έκανε μία εντυπωσιακή σταυρωτή ντρίμπλα και... ξάπλωσε τον πάουερ φόργουορντ των Λέικερς, Τζούλιους Ραντλ που προσπάθησε να τον σταματήσει...

Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΞΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΡΑΝΤΛ:

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΚΕΡΣ:

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK