ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παίκτης του γκολφ νίκησε τον Κάρι στα σουτ!

Τι κι αν είναι ο καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ, τι κι αν στο παρκέ τα βάζει από... παντού, ο Στέφεν Κάρι ηττήθηκε από έναν παίκτη του γκολφ σε διαγωνισμό σουτ! Και όλοι αναρωτιούνται πώς έγινε αυτό.

Ένα πραγματικά περίεργο γεγονός έλαβε χώρα την Τετάρτη (12/10) σε γήπεδο του γκολφ. Ο Στέφεν Κάρι παρακολουθούσε από κοντά το Safeway Open τη στιγμή που ένας φίλαθλος τον προκάλεσε να λάβει μέρος σε ένα διαγωνισμό σουτ με τον γκολφέρ Χάρολντ Βάρνερ!

Οι δύο παίκτες δέχθηκαν την πρόκληση, πήραν στα χέρια τους μια μπάλα μπάσκετ κι αμέσως στήθηκε... πανηγύρι. Τοποθετήθηκε μπασκέτα, έκαναν πολλά μέτρα πίσω σε απόσταση σχεδόν μισού γηπέδου μπάσκετ κι άρχισαν να σουταρουν.

Κανείς δεν μπορούσε να πετύχει καλάθι κι έχαναν το ένα σουτ μετά το άλλο, ώσπου το πέτυχεο Βάρνερ και το κοινό έμεινε με το στόμα ανοιχτό! Το ίδιο κι εκείνος όπως και ο Στέφεν Κάρι.

Μιλάμε για βόμβα μεγατόνων όχι αστεία! Δείτε τι έγινε:

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.