Αποφάσισες να παίξεις στο τέμπο των Γουόριορς; Θα υποστείς τις συνέπειες!

Αρκεί μια φάση για να καταλάβει κανείς πως το 123-101 των Γουόριορς, στο πρώτο ματς των ημιτελικών της Δύσης, κολακεύει τους Πέλικανς!

Golden State Warriors' Draymond Green celebrates after a basket against the New Orleans Pelicans during the first half in Game 1 of an NBA basketball second-round playoff series Saturday, April 28, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Γουόριορς Πέλικανς AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Παίζουν χωρίς τον Στέφεν Κάρι (θα γυρίσει την Τρίτη) και ρίχνουν 22 πόντους στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του ΝΒΑ. Οι Γουόριορς ήρθαν με φόρα από το 4-1 επί των Σπερς και, παρότι πολλοί πίστευαν πως θα νιώσουν... απειλή, δημιούργησαν από νωρίς τις συνθήκες για το εμφατικό 123-101 επί των Πέλικανς στο Όκλαντ.

Το επιμέρους 41-21 στη δεύτερη περίοδο λειτούργησε σαν πυξίδα για το δεύτερο μισό του αγώνα, στη διάρκεια του οποίου η διαφορά ξεπέρασε τους 30 πόντους (103-72).

Οι "πελεκάνοι" πίστεψαν ότι μπορούν ν' ακολουθήσουν το ρυθμό των πρωταθλητών και να παίξουν το ίδιο γρήγορα. Το πλήρωσαν πολύ ακριβά. Χαρακτηριστική ήταν η φάση που έβγαλε η ομάδα του Στιβ Κερ στα τελειώματα της δεύτερης περιόδου. Αμυντικό ριμπάουντ, τρανζίσιον, παίκτης που κόβει κάθετα, πάσα, άλεϊ ουπ και... 1-0! Πόσο μάλλον όταν ο Ντρέιμοντ τελειώνει το ματς με τριπλ-νταμπλ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK