"Λύγισε" μπροστά στους δημοσιογράφους ο Τζέι Αρ Σμιθ

Ο Τζέι Αρ Σμιθ ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας στους δημοσιογράφους, μετά το τέλος του 7ου τελικού με τους Γουόριορς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Καβαλίερς.

Πράγματα που κουβαλούσε για καιρό μέσα του και τον πίεζαν ψυχολογικά έβγαλε προς τα έξω ο Τζέι Αρ Σμιθ σε μια άνευ προηγουμένου εξομολόγηση μπροστά στους δημοσιογράφους, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Καβαλίερς.

Ο άσος των πρωταθλητών λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς, μιλώντας για τη ζωή του και εξηγώντας το πόσο σημαντικός είναι ο τίτλος που κατέκτησε με το Κλίβελαντ.

«Οι γονείς μου ήταν πάντα η μεγαλύτερη έμπνευση για μένα. Βρέθηκα σε πολλά σκοτεινά σημεία στη ζωή μου και αν δεν ήταν αυτοί δεν θα μπορούσα να βγω από εκεί. Όμως με αγκάλιασαν, με βοήθησαν και ήταν πάντα δίπλα μου, είτε ήμουν σωστός είτε λάθος. Θέλω να γίνω σαν κι αυτούς όταν μεγαλώσω. Ο πατέρας μου είναι η μεγαλύτερη έμπνευση. Όταν ακούω να λένε άσχημα για μένα με πονά, γιατί πονά κι εκείνον. Ξέρω πως με μεγάλωσε καλύτερα από αυτό. Καλά είναι τα αυτοκίνητα και τα αμάξια, αλλά δεν θα είχαν καμία σημασία χωρίς τους γονείς μου», υποστήριξε ο Τζέι Αρ Σμιθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θύμισε Σπανούλη ο Ίρβινγκ στο τρίποντο νίκης
Πρώτος τίτλος στο Κλίβελαντ μετά από 146 σεζόν
Τρελό πάρτι στο Κλίβελαντ για τους Καβαλίερς