Αυτό ήταν για τον Τεόντοσιτς το όνειρο του ΝΒΑ;

Ας ελπίσουμε πως τα δύο παιχνίδια, οι 11 πόντοι και οι 8 ασίστ δεν θα είναι οι... μοναδικοί αριθμοί στην αμερικανική καριέρα του Μίλος Τεόντοσιτς.

Αυτό ήταν για τον Τεόντοσιτς το όνειρο του ΝΒΑ;
AP PHOTO/JAE C. HONG

Γι' αδιευκρίνιστο διάστημα θα μείνει εκτός δράσης ο Μίλος Τεόντοσιτς μετά το πρόβλημα στο αριστερό πόδι που αποκόμισε στο ματς με τους Σανς και το όνειρό του να τεστάρει τις αντοχές του στο κορυφαίο πρωτάθλημα αρχίζει να θολώνει.

Δεν σβήνει, μα προκύπτει αμφισβήτηση μετά από μόλις δυο συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος πόιντ γκαρντ διεγνώσθη με πελματιαία απονευρωσίτιδα και δεδομένης της φύσης του τραυματισμού ουδείς μπορεί να κάνει ασφαλή εκτίμηση για το πότε και αν θα είναι σε θέση να πατήσει ξανά το παρκέ βγάζοντας ξανά την απαιτούμενη ένταση στο παιχνίδι του.

Αν και μόλις 30 ετών, ο Τεόντοσιτς έχει ένα ταλαιπωρημένο σώμα που... βγάζει τραυματισμούς. Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι έχασε αρκετά ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ απουσίασε και από το Ευρωμπάσκετ για να μην επιβαρυνθεί η γάμπα του.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς, όταν με το καλό γυρίσει στις υποχρεώσεις των Κλίπερς, θ' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και για πόσο διάστημα. Θα πιέζει τον εαυτό του ή θα αυτοπροστατεύεται με στόχο να ζήσει, έστω και οριακά, αυτό που αποφάσισε να ζήσει ως μια τελευταία ευκαιρία.

AP Photo/Jae C. Hong

News 24/7

24MEDIA NETWORK