Αυτό το ρεκόρ του ΛεΜπρόν το ζηλεύει μέχρι και ο Τζόρνταν!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έγραψε ιστορία στον αγώνα των Κλίβελαντ Καβαλίερς κόντρα τους Νετς και το γιόρτασε με ένα ποστάρισμα για... χειροκρότημα στο λογαριασμό του στο Instagram.

Cleveland Cavaliers' LeBron James, left, drives against Brooklyn Nets' DeMarre Carroll (9) in the second half of an NBA basketball game, Tuesday, Feb. 27, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
Cleveland Cavaliers' LeBron James, left, drives against Brooklyn Nets' DeMarre Carroll (9) in the second half of an NBA basketball game, Tuesday, Feb. 27, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak) AP

Στην επικράτηση των Καβαλίερς με 129-123 επί των Νετς ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 31 πόντους, 12 ριμπάουντ και 11 ασίστ πετυχαίνοντας για 12η φορά τη φετινή σεζόν τριπλ-νταμπλ, ωστόσο άλλος είναι ο λόγος για τον οποίο γνωρίζει την αποθέωση από όλο τον κόσμο του NBA αυτές τις ώρες.

Λόγος σημαντικός και ιστορικός αφού είναι πλέον ο μοναδικός παίκτης στη μακρόχρονη διαδρομή του NBA που έχει συμπληρώσει στην καριέρα του +30.000 πόντους, +8.000 ριμπάουντ και +8.000 ασίστ, με τον "Βασιλιά" να σχολιάζει μάλιστα αυτό το επίτευγμα με έναν μοναδικό τρόπο μέσω Instagram...

"Είναι απλά σουρεάλ. Ξέροντας από που έχω έρθει (από τον πάτο). Το να πετύχω κάτι που δεν έχει κάνει ουδείς άλλος σε αυτό το πρωτάθλημα και ενώ μεγάλωσα με το όνειρο να είμαι απλά μέλος της. Ουάου", ήταν το σχόλιο του σούπερ σταρ των Καβαλίερς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK