Οι Warriors θα πληρώνουν και τον αδερφό του Cousins

Μέχρι ο DeMarcus Cousins να επανέλθει στη δράση, θα έχει για παρέα τον μικρό αδερφό του. Τον Jaleel, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Warriors.

South Florida's Jaleel Cousins (15) poses for a photo during the American Athletic Conference NCAA college basketball media day, Tuesday, Oct. 27, 2015, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
South Florida's Jaleel Cousins (15) poses for a photo during the American Athletic Conference NCAA college basketball media day, Tuesday, Oct. 27, 2015, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο DeMarcus και ο Jaleel Cousins έχουν το ίδιο αίμα, παίζουν μπάσκετ, βγαίνουν σε μπαρ μπλέκοντας σε καβγάδες και τα καλοκαίρια γυμνάζονται παρέα σηκώνοντας βάρη και λάστιχα βαρέων οχημάτων.

Αμφιβάλλεις;

Κάνουν δηλαδή καλή παρέα. Ταυτόχρονα όμως τούς χωρίζουν αρκετά. Ο 28χρονος Boggie είναι δεξιόχειρας, του αρέσει η επίθεση και να σουτάρει τρίποντα, όντας φυσικά ένας από τους αστέρες του ΝΒΑ. Ο κατά τέσσερα χρόνια μικρότερος αδερφός του είναι αριστερόχειρας, αισθάνεται καλύτερα όταν πατάει στη ρακέτα, παίζει άμυνα και τον ξέρουν κυρίως γιατί είναι ο προστατευόμενος του μεγάλου.

Από του χρόνου θα τους ενώνει κάτι ακόμα: θα πληρώνονται από τους πρωταθλητές Warriors. Το μίνιμουμ βέβαια, ο μικρός ωστόσο θα είναι κοντά στον big brother.

Όπως γράφουν στις ΗΠΑ, ο Jaleel Cousins κέρδισε ένα από τα έξι συμβόλαια Exhibit 10 που μπορεί να έχει κάθε ομάδα.

Αν δεν έχεις ακουστά, πρόκειται για τις νέες συμφωνίες που συνάπτουν οι ομάδες του ΝΒΑ με επαγγελματίες παίκτες που δεν χωρούν στο ρόστερ έτσι ώστε να τους τσεκάρουν στη θυγατρική λίγκα. Αυτά τα συμβόλαια ενδέχεται να μετατραπούν σε two-way και εντός 45 ημερών σε μακράς διάρκειας.

Φυσικά τα προσόντα του Jaleel δεν αρκούν για να παίξει στο ΝΒΑ. Όσο κι αν το έχει προσπαθήσει, στην πηγή δεν φτάνει. Η θέση του και του χρόνου θα είναι στους Santa Cruz Warriors.

Τουλάχιστον το έχει αποδεχθεί. "Ήταν ενοχλητικό και δύσκολο όταν ήμουν μικρότερος. Μέχρι που σκέφτηκα ν' αλλάξω άθλημα", είχε πει σε συνέντευξή του ο 24χρονος σέντερ όταν επέμεναν να τον συγκρίνουν με τον DeMarcus. "Το ξεπέρασα όμως, ωρίμασα και διαπίστωσα ότι έπρεπε να φτιάξω το δικό μου όνομα. Πλέον δεν με απασχολεί".

Ιδίως όσο ο μεγάλος 'καθαρίζει'...

News 24/7

24MEDIA NETWORK