Δεν την πάτησαν λόγω... Γιάννη οι Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς εμφανίστηκαν ξανά προβληματικοί στην άμυνα και παραλίγο να πάθουν... πατατράκ από τους ουραγούς Χοκς, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με μία ακόμα εκπληκτική εμφάνιση απέτρεψε την ήττα (VIDEO).

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo rebounds during the first half of an NBA basketball game against the Atlanta Hawks Saturday, March 17, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
giannis AP IMAGES

Οι Χοκς είναι αδιάφοροι αλλά και αρκετά νεανικοί, οπότε το έργο των Μπακς ήταν από την αρχή δύσκολο, μιας και φτάνοντας προς το τέλος της κανονικής περιόδου είναι λογικό το μυαλό να ταξιδεύει στα πλέι οφ.

Αυτό βέβαια δεν εξαιρεί την προβληματική άμυνα, ούτε το μπλακ άουτ που έπαθε πάλι η ομάδα του Μιλγουόκι. Τέλος καλό, όλα καλά όμως. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 33 πόντους, 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα έδωσε μοναδικό σόου και μαζί τη νίκη με 122-117.

Στόχος στα επόμενα παιχνίδι είναι οι Μπακς να ανέβουν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις στην Ανατολή, με σκοπό να αποφύγουν Ράπτορς και Σέλτικς.

Δείτε το... σόου του Γιάννη:

News 24/7

24MEDIA NETWORK