Έγινε το χατίρι του Λεμπρόν, χρυσοπληρώθηκε ο Τζέι Αρ Σμιθ

Ο Τζέιμς είναι το αφεντικό στο Κλίβελαντ και ό,τι ζητήσει αποτελεί νόμο. Ειδάλλως οι Καβς δεν θα έβγαζαν τόσα χρήματα από το ταμείο για τον κολλητό του "King".

Έγινε το χατίρι του Λεμπρόν, χρυσοπληρώθηκε ο Τζέι Αρ Σμιθ

Η υπόθεση του Τζέι Αρ Σμιθ τράβηξε πολύ, πέρα από το αναμενόμενο. Ένας από τους πιο "καθαρός" και...τρελούς σουτέρ του πρωταθλήματος ήταν χωρίς συμβόλαιο από το καλοκαίρι και οι Καβαλίερς προτίμησαν να "τρενάρουν" το ζήτημα μέχρι τέλους από το να δώσουν στον 31χρονο γκαρντ ό,τι ακριβώς ζητούσε για να παραμείνει στο Κλίβελαντ.

Επειδή όμως τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να εμπλέκονται αρκετές ομάδες στο κόλπο, με πρώτη και καλύτερη τη Φιλαντέλφια, η προσφορά για συμβόλαιο τεσσάρων ετών και συνολικές απολαβές 57 εκατ. δολαρίων ήταν πλέον μονόδρομος.

Ο Λεμπρόν ήθελε όσο τίποτα ο... αδερφός Τζέι Αρ να παραμείνει στο πλευρό του και φρόντισε να το κάνει όσο πιο ξεκάθαρο γινόταν προκειμένου στο φινάλε να είναι η γνώμη του αυτή που θα υπερισχύσει. Και το δικό του "θέλω" αποτελεί σχεδόν διαταγή για τη διοίκηση των Καβς μετά και την περυσινή κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ.

Εξ ου και μετά τη διαρροή της είδησης ότι Καβς και Σμιθ έδωσαν τα χέρια, έγραψε κατενθουσιασμένος στο twitter.

Πλέον μπορεί ν' αγοράσει όσα t-shirts θέλει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK