Έκπληξη: Ο Γουαϊσάιντ έμεινε στο Μαϊάμι

Ο Χασάν Γουαϊτσάιντ, ένας από τους πιο περιζήτητους σέντερ στο ΝΒΑ, δεν πήρε το ρίσκο ν' αλλάξει περιβάλλον και θα συνεχίσει στους Χιτ με νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Έκπληξη: Ο Γουαϊσάιντ έμεινε στο Μαϊάμι
Γουαϊτσάιντ Χιτ

Ούτε οι Μάβερικς ούτε οι Λέικερς κέρδισαν τη μάχη για την υπογραφή του Χασάν Γουαϊτσάιντ. Ο 27χρονος σέντερ προτίμησε την πρόταση ανανέωσης που του πρότειναν οι Χιτ και θα παραμείνει στο Μαϊάμι κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη.

Ο Γουαϊτσάιντ ήταν το μήλο της έριδος για τις ομάδες που έψαχναν για σέντερ, έχοντας πέρυσι 14.2 πόντους, 11.8 ριμπάουντ και 3.7 κοψίματα ανά αγώνα στην κανονική περίοδο. Οι "λιμνάνθρωποι" πίστευαν ότι θα μπορούσαν να τον δελεάσουν, το ίδιο και οι "καουμπόηδες" του Ντάλας. Παρόλα αυτά η κουβέντα που είχε με τους Χιτ και το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε από τον Πατ Ράιλι τον έκαναν ν' αναθεωρήσει.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στον παίκτη, ο Γουαϊτσάιντ θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια έναντι 90 εκατ. δολαρίων. Πήρε δηλαδή το μάξιμουμ των χρημάτων που θα μπορούσε ν' αποκομίσει.

Ο ίδιος δήλωσε: "Έχω παίξει σε οκτώ ομάδα μετά το κολέγιο και δεν είμαι έτοιμος για μια ένατη. Αποφάσισα να ανανεώσω με το Μαϊάμι. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά για να φέρουμε πίσω το πρωτάθλημα στην πόλη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK