Εξετάζουν Μεσίνα για head coach οι Λέικερς

Συνάντηση με τον βοηθό προπονητή των Σπερς, Ετόρε Μεσίνα, θα έχουν οι Λος Άντζελες Λέικερς, με τον Ιταλό να είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του head coach.

Nov 28, 2014; San Antonio, TX, USA; San Antonio Spurs assistant coach Ettore Messina reacts to a call against the Sacramento Kings during the first half at AT&T Center. Mandatory Credit: Soobum Im-USA TODAY Sports
Nov 28, 2014; San Antonio, TX, USA; San Antonio Spurs assistant coach Ettore Messina reacts to a call against the Sacramento Kings during the first half at AT&T Center. Mandatory Credit: Soobum Im-USA TODAY Sports SOOBUM IM-USA TODAY SPORTS

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι Λος Άντζελες Λέικερς μετά και την απόλυση του Μπάιρον Σκοτ. Ένα από τα ονόματα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες για να αναλάβει την ομάδα είναι αυτό του Ετόρε Μεσίνα.

Ο Ιταλός κόουτς που έχει κατακτήσει τέσσερις φορές τη Euroleague, είναι αυτή τη στιγμή βοηθός προπονητής στους Σαν Αντόνιο Σπερς και ψάχνει την ευκαιρία να κοουτσάρει για πρώτη φορά ομάδα στο NBA ως πρώτος προπονητής.

Οι Λέικερς πήραν άδεια από τους Σπερς και θα συναντηθούν με τον Μεσίνα προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας και αν τελικά όλα πάνε καλά και προκύψει συμφωνία, θα του δώσουν και τα... "κλειδιά" του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Έκρηξη" Ουέστμπρουκ: "Βγάλε το σκασμό εσύ και η γυναίκα σου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK