Ελεύθερος ο Οκάρο Ουάιτ

O Oκάρο Ουάιτ δεν κατάφερε να πείσει τους Μαϊάμι Χιτ ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ τους και πλέον είναι ελεύθερος. Το καλοκαίρι που μας πέρασε τον προσέγγισαν και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Εστω και αν βρισκόμαστε στα τέλη του Οκτώβρη μία μεγάλη ευκαιρία στην αγορά προέκυψε.

Οι Χιτ ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι "έκοψαν" τον Οκάρο Ουάιτ πράγμα που σημαίνει ότι ο Αμερικανός φόργουορντ είναι πλέον ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Αμερική ή στην Ευρώπη.

Ο Ουάιτ, που έκανε πέρυσι σπουδαία σεζόν με τον Αρη, απασχόλησε το καλοκαίρι και τους δύο αιώνιους χωρίς όμως κάποιο να πάρει την υπογραφή του.

Ο παίκτης ήθελε να προσπαθήσει μέχρι τέλους στο ΝΒΑ, εντάχθηκε στους Χιτ, δεν κατάφερε όμως να πείσει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ για την επίσημη σεζόν.

Το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος ανεβάζει το μεταγραφικό θερμόμετρο στα ύψη.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.