"Εμφύλιος" στο Μέμφις: Ο Γκασόλ πήρε τ' όπλο του και "πυροβολεί" τον κόουτς

Εχουν θέμα και μάλιστα μεγάλο στο Μέμφις από τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο Μαρκ Γκασόλ δεν πάτησε στο παρκέ στο 4ο δεκάλεπτο και το πήρε εντελώς προσωπικά. Διαβάστε τι δήλωσε.

Memphis Grizzlies center Marc Gasol reacts from the bench in the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets Sunday, Nov. 26, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Memphis Grizzlies center Marc Gasol reacts from the bench in the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets Sunday, Nov. 26, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) AP

Να κρίνεται η νίκη, να έχεις έναν παίκτη σαν τον Μαρκ Γκασόλ στον πάγκο και να τον κρατάς εκτός μάχης όλη την τέταρτη περίοδο και τελικά να χάνεις...

Χαρακίρι το λες. Αλλά και εσωτερικό πρόβλημα. Και τέτοιο έχουν οι Γκρίζλις από τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ο Γκασόλ δεν επέστρεψε στο παρκέ στο τέταρτο δεκάλεπτο και το Μέμφις υπέστη την 8η συνεχόμενη ήττα του, αυτή τη φορά με 98-88 από τους Νετς.

Ολα τα φώτα μετά το ματς στράφηκαν στον Ισπανό σέντερ για να εξακριβωθεί η αντίδρασή του. Και ήταν αυτή που περιμέναμε: "Απογοητεύτηκα, θύμωσα και άρχισα να αναρωτιέμαι" εκμυστηρεύτηκε στους ρεπόρτερ ο καλύτερος παίκτης του Μέμφις. Και πως να είναι διαφορετικά βέβαια.

Ο κόουτς Ντέιβιντ Φιζντέιλ έσπευσε να δικαιολογηθεί: "Κάποιες φορές παίρνεις ένα ρίσκο και μπορεί να δυσαρεστήσεις ένα ή και δύο παίκτες. Είναι μέρος της δουλειάς μας. Πάντως είχα τους λόγους μου. Και προτεραιότητά μου είναι οι νίκες να ξέρετε".

Τώρα αν κατάφερε να δικαιολογηθεί, παραμένει άγνωστο. Ο Γκασόλ, ο οποίος είχε προειδοποιήσει τις προηγούμενες ημέρες ότι η ομάδα δεν παίζει καλά, συμπλήρωσε: " Είμαι σίγουρος ότι ο κόουτς ήξερε ότι αυτό θα με πληγώσει πολύ".

Κάποιος έχεις θέμα. Και μάλιστα μεγάλο...

AP Photo/Brandon Dill

News 24/7

24MEDIA NETWORK