Έμπλεξαν χοντρά με τον Άντονι κι άντε να τον ξεφορτωθούν

Δεν ήξεραν στην Οκλαχόμα Σίτι, δεν ρώταγαν τους Νικς για τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει ο Νεοϋορκέζος σταρ στ' αποδυτήρια μιας ομάδας, όταν δεν περνάει το δικό του;

Oklahoma City Thunder forward Carmelo Anthony (7) argues a foul in the first half during Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series against the Utah Jazz Monday, April 23, 2018, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
Καρμέλο Άντονι AP PHOTO/RICK BOWMER

Όταν επιλέγεις τον Καρμέλο Άντονι, οφείλεις να ξέρεις ότι μαζί παίρνεις και τα... κουσούρια που κουβαλάει. Θα έπρεπε να το γνωρίζουν αυτό στους Θάντερ, όταν αποφάσιζαν να του δώσουν αυτό που ήθελε και να τον πάρουν στην Οκλαχόμα Σίτι για να ενισχυθούν με στόχο τη διεκδίκηση του δαχτυλιδιού.

Το οποίο αποδείχθηκε... όνειρο απατηλό. Διότι η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν χημεία δεν βρήκε με τρεις πρωτοκλασάτους παίκτες να θέλουν από μία μπάλα, κινδύνευσε να μείνει εκτός postseason και αποκλείστηκε με τρόπο σοκαριστικό από τους Γιούτα Τζαζ.

Ο Καρμέλο Άντονι σίγουρα δεν πήγε για να είναι ρολίστας. Ή για να έρχεται από τον πάγκο και να παίζει όσο του πει ο προπονητής. Ακόμη κι αν κλείνει τα 34 στα τέλη Μαΐου, δεν συμβιβάζεται με κάτι άλλο από το ρόλο του ηγέτη. Γι' αυτό και το "οι Θάντερ δεν είχαν στρατηγική" ή "ήμουν ο παίκτης που ήθελαν για χάρη της σεζόν" αντανακλούν τη διάθεσή του να συγκρουστεί, αν χρειαστεί, και ν' απαιτήσει αυτά που του αναλογούν. Ειδάλλως θα είναι ένας... ιός στ' αποδυτήρια!

Μην ξεχνάμε πως αυτός διατηρεί της οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του έναντι 28 εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία άπαντες στις ΗΠΑ εκτιμούν πως θα ενεργοποιήσει. Πού άλλου, άλλωστε, θα βρει αυτά τα χρήματα; Σ' αυτή την περίπτωση οι Θάντερ είναι εγκλωβισμένοι της υπόθεσης και μόνο μια ανταλλαγή θα τους σώσει. Ποιος όμως θέλει να φορτωθεί ένα άλογο που αρχίζει να γερνάει;

News 24/7

24MEDIA NETWORK