Έσκασαν στα γέλια στον εθνικό ύμνο του All Stars! Ας όψεται η Φέργκι...

Η... ιδιαίτερη ερμηνεία του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ από την Φέργκι προκάλεσε πολλές αντιδράσεις τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Οι κορυφαίοι αστέρες του NBA, πάντως, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το γέλιο τους (VIDEO).

Ο εθνικός ύμνος στην Αμερική τα τελευταία χρόνια έχει αποτελέσει μία καλή αφορμή για να εκφραστούν απόψεις. Κυριότερη αυτή για την αστυνομική βιαιότητα στις ΗΠΑ και το θάνατο αρκετών μαύρων Αμερικανών, με τους αθλητές στο NFL να γονατίζουν στο ανάκρουσμα του ύμνου δείχνοντας έτσι τον προβληματισμό τους.

Στο All Star Game τα ξημερώματα της Δευτέρας δεν είχαμε κάτι ανάλογο, όμως και πάλι ο εθνικός ύμνος αποτέλεσε νούμερο ένα αντικείμενο συζήτησης. Αυτή τη φορά γιατί η ερμηνεύτρια Φέργκι, τραγούδησε με κάπως... διαφορετικό τρόπο.

Θύμισε λίγο από τζαζ, παράσταση στο broadway και γενικότερα μία ερμηνεία που μάλλον δεν άρμοζε στην περίσταση. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσουν σε γέλια τόσο οι θεατές, όσο και οι αθλητές!

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!