Έσκασαν στα γέλια στον εθνικό ύμνο του All Stars! Ας όψεται η Φέργκι...

Η... ιδιαίτερη ερμηνεία του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ από την Φέργκι προκάλεσε πολλές αντιδράσεις τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Οι κορυφαίοι αστέρες του NBA, πάντως, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το γέλιο τους (VIDEO).

Ο εθνικός ύμνος στην Αμερική τα τελευταία χρόνια έχει αποτελέσει μία καλή αφορμή για να εκφραστούν απόψεις. Κυριότερη αυτή για την αστυνομική βιαιότητα στις ΗΠΑ και το θάνατο αρκετών μαύρων Αμερικανών, με τους αθλητές στο NFL να γονατίζουν στο ανάκρουσμα του ύμνου δείχνοντας έτσι τον προβληματισμό τους.

Στο All Star Game τα ξημερώματα της Δευτέρας δεν είχαμε κάτι ανάλογο, όμως και πάλι ο εθνικός ύμνος αποτέλεσε νούμερο ένα αντικείμενο συζήτησης. Αυτή τη φορά γιατί η ερμηνεύτρια Φέργκι, τραγούδησε με κάπως... διαφορετικό τρόπο.

Θύμισε λίγο από τζαζ, παράσταση στο broadway και γενικότερα μία ερμηνεία που μάλλον δεν άρμοζε στην περίσταση. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσουν σε γέλια τόσο οι θεατές, όσο και οι αθλητές!

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!